Özel Sporcular, Malatya’da Ağırlanacak

Özel Sporcular, Malatya’da Ağırlanacak
Özel Sporcular Türkiye Basketbol Şampiyonası, Malatya’da yapılacak.

- Özel Sporcular Türkiye Basketbol Şampiyonası, Malatya’da yapılacak.

30 Ekim- 2 Kasım 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Özel Sporcular Türkiye Basketbol Şampiyonasına 160 sporcu katılacak.

Şampiyona öncesi Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü Başkanı Serkan Köylü ve Başkan Yardımcısı Ali Karaca, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü Başkanı Serkan Köylü, düzenlenecek olan şampiyona hakkında bilgiler vererek, “Türkiye Özel Sporcular Federasyon’un basketbol şampiyonası Malatya'da yapılacak. Bu anlamda bu faaliyetin yapılması konusunda siz değerli başkanımızdan destek almak için geldik. İlimizde ilk defa gerçekleştirilecek bu şampiyona için desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da, şampiyonaya gerekli desteği vereceklerini belirterek, “Malatya Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ndeki arkadaşların bizleri ziyaret etmelerinden dolayı memnuniyetimi dile getirmek istiyorum. Çalışmalarından dolayı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum. Gelecek olan sporcularımıza da başarılar diliyorum. Tabi ki gelecek olan sporcularımızın burada ağırlanmasından, onların sportif aktive yerlerine gidip gelmeleri ve Malatya’nın tanıtılması konusunda belediye olarak arkadaşlarımıza olan desteğimizi sunacağız. İnanıyorum ki Malatya engelli merkezleri açısından, engelli arkadaşlarımız konusunda faydalı bir aktive olacaktır” diye konuştu.

ÖZEL SPORCULAR, MALATYA’DA AĞIRLANACAK

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.