Özgecan İsmi Bilecik’te De Yaşayacak

Özgecan İsmi Bilecik’te De Yaşayacak
Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, geçtiğimiz günlerden canice öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın genç kızlık zarafetine uygun güzel bir esere ismini vermek istediğini belirtti.Bilecik...

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, geçtiğimiz günlerden canice öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın genç kızlık zarafetine uygun güzel bir esere ismini vermek istediğini belirtti.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Mart ayı Belediye Meclis toplantısının ardından İHA muhabirinin, “Özgecan ismini Bilecik’te bir sokak ve ya cadde ismine verecek misiniz” sorunun yanıtladı. Yağcı, Özgecan’ı kaybettikleri için hala çok üzgün olduğunu belirterek, “Onun unutulmaması için ve bunun bir sembol olarak oluşması lazım. Ama tabi öyle bir şey olsa da onu bu meclis gündemimize de getireceğiz. Ona ilişkin, onun zarafetine, onun gençliğine güzel bir eser yapmalıyız ki ondan sonra onun adını ona vermeliyiz. Gönlümüzden öyle bir şey geçiyor. Bakalım zaman içerisinde ona uygun ne ortaya koyabiliriz. Öyle bir caddeye, bir şeye değil de, onun genç kızlık zarafetine uygun güzel bir esere ismini vermek istiyorum” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.