Özgül’e Ziyaretçi Akını

Özgül’e Ziyaretçi Akını
Türkiye’nin sayılı kardiyologlarından Prof. Dr. Sami Özgül, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde göreve başladı.

 Türkiye’nin sayılı kardiyologlarından Prof. Dr. Sami Özgül, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde göreve başladı.

Kardiyoloji alanındaki araştırmaları ve başarılı operasyonları ile Tıp dünyasının saygın isimlerinden biri olan Prof. Dr. Özgül, memleketi Kahramanmaraş’ta görev yapmaya başladı. Göreve başladığı ilk gün ziyaretçi akınına uğrayan Özgül, konuk ettiği siyasetçi, sanayici ve akademisyenlerin başarı dileklerini kabul etti.

KSÜ Tıp Fakültesi içerisindeki odası da adeta çiçek bahçesine dönen Özgül, Kahramanmaraşlıların gösterdiği ilgi karşısında büyük mutluluk yaşadığını söyledi. “Ben memleketim Kahramanmaraş’ı Kahramanmaraşlılar da sağ olsun beni seviyor” diyen Özgül, şöyle konuştu:

“Tabi Kahramanmaraşlı olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Ben daha önce de burada çalıştığım için çevremiz oldukça geniş. Sağ olsunlar göreve başladığım bugün de beni yalnız bırakmadılar. Burada tekrar hizmet edecek olmaktan gurur ve şeref duyuyorum. Adeta mesleğe yeni başlıyormuş gibi heyecan içerisindeyim. İnşallah bundan sonraki süreçte, burada modern tıbbın en iyi örneklerini sunmaya devam edeceğiz.”

Daha önce görev yaptığı Adıyaman Üniversitesi’nden de tamamen kopmadığını ifade eden Özgül, “Gerçekten Adıyamanlılar da bizi çok seviyor ve bu nedenle zaman zaman Adıyaman’a gidip, orada da hizmet vereceğim. Orada da arkadaşlarla iletişimim sürecek ve onlara desteğim devam edecek. Çünkü onları da çok seviyorum” diye konuştu.

KSÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Fatih Karaaslan, Kahramanmaraş İş Dünyasının sevilen isimleri Galip Çalık, Muammer Pakdil, MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, Hukukçu-İnşaat Mühendisi Serdar Erdoğanyılmaz ve çok sayıda hekim tarafından ziyaret edilen Özgül, başarı dilekleri için konuklarına teşekkür etti.

656-004.jpg654-197.jpg

ÖZGÜL’E ZİYARETÇİ AKINI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.