ÖZGÜR İSPİR, CHP ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ÖZGÜR İSPİR, CHP ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Aslen Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinden olan İnşaat Mühendisi 37 yaşındaki Özgür İspir, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl binasında Kahramanmaraş Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Aslen Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinden olan İnşaat Mühendisi 37 yaşındaki Özgür İspir, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl binasında Kahramanmaraş Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

CHP Kahramanmaraş il, Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçesi binasında partililerle buluşan ve geniş katılımlı bir basın toplantısı düzenleyen CHP Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Özgür İspir burada CHP İl Başkanı Esat Şengül, CHP Eski Milletvekili Mehmet Parlakyiğit, CHP Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş, CHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Barış Antürk, CHP İl Encümen üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının kanaat önderleri ve muhtarlarla bir araya geldi.

12 yıllık eşi Tekbir Kuş İspir’inde hazır bulunduğu toplantıda aday adaylığı ile ilgili açıklama yapan İspir, “Kahraman kentin cesur insanları merhaba; Kaderini kendisi çizmiş. Kahraman kent merhaba; Elbistan, Afşin, Göksun’dan gelen atlılar, Nuhak’ı aştı, Andırınla Türkoğlu, hep beraber Maraş’a aktı. Cerit, Pazarcık zaten yakındaydı. En önce düşmanı Kahramanmaraş yıktı. Madalyasını göğsüne taktı. Şimdi sıra bu ecdadın torunlarında, yani bizde… Kahramanmaraş’ın hak ettiğini alabilmesi için, lider kent olabilmesi için, Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir vekilini, iki yapmaya Sayın Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapmaya var mısınız?” dedi.

İspir sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben bundan eminim. Özgür günler, özgür gelecek, halkın umudu, Cumhuriyet Halk Partisi ile gelecek. Gençler, bayanlar ve siz çok değerli halkımızla iktidar olacağız. Biri iki yapmak, il başkanımız Esat Şengül’ün dediği gibi üç neden olmasın? İki vekil için hazır mısınız? Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun dediği gibi; Güzel günler göreceğiz, motorları maviliklere sürükleyeceğiz. Hep beraber halkın iktidarını kuracağız. Genel başkanımız yüzde 85 ön seçim kararı ile iktidara susamış örgütlerimize iktidara hazırlanın diye talimat verdi. Hazır olun halkın iktidarı kaçınılmazdır. Damlalar derelere, dereler nehirlere, nehirler birleştikçe deniz olacağız. Deniz Gezmiş olacağız. Doğum günün kutlu olsun. Berkin Elvan, Ali İsmail Korkmaz, Özgecanlar, Fırat Çakıroğlu ve tüm gençlerimiz ölmeyecek halkın iktidarında. 12 Eylül acılarını birebir yaşamış tüm hemşerilerim, Kahramanmaraşlı hemşerilerim. Bu acılar bir daha yaşanmayacak. Bir olacağız, birlik olacağız. Kapansın el kapıları, bir daha açılmasın, yok edin insanın insana kulluğunu, bu dâvet bizim.... Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşcesine, bu hasret bizim... Bu davet halkın iktidarınadır. Genç kardeşinize sahip çıkın. Kendimi Önce Allah’a sonra halkımıza ve teşkilatımıza emanet ediyorum. Emanetinize sahip çıkın.”

dscf2785-001.jpg

CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül ise yaptığı konuşmada, partilerine olan ilgi ve desteğin günden güne artmakta olduğunu belirterek, şu anda aday adayı sayısının 26 olduğunu ve bu rakamına önümüzde ki günlerde 30’a yükselmesini beklediklerini söyledi. Şengül; “Hepsi de birbirinden değerli pırıl pırıl arkadaşlarımız. CHP’nin Kahramanmaraş’taki vekil sayısını artırarak, CHP’yi iktidar yapabilmek için hep birlikte çok çalışacağız. Aramızdan biri ve daha önce partimizde Gençlik Kolları Başkanlığı yapmış olan Özgür İspir kardeşimizi tebrik ediyor; başarılar diliyoruz” diye konuştu.  

dscf2809.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.