Özlem Yıldız 2 Gün Aç Kaldı

Özlem Yıldız 2 Gün Aç Kaldı
Gaziantep’in yeni alışveriş ve yaşam merkezi Forum Gaziantep’e gelen televizyon dünyasının sevilen ismi Özlem Yıldız, Gaziantep’e geleceği için 2 gün aç kaldığını söyledi. Forum Gaziantep’in davetlisi...

Gaziantep’in yeni alışveriş ve yaşam merkezi Forum Gaziantep’e gelen televizyon dünyasının sevilen ismi Özlem Yıldız, Gaziantep’e geleceği için 2 gün aç kaldığını söyledi.

Forum Gaziantep’in davetlisi olarak Gaziantep’e gelen Yıldız, Gaziantep’in mutfağının zenginliğini ve yemeklerinin lezzetini bildiği için gelmeden 2 fazla yemek yemediğini kaydetti. Gaziantep’i çok sıcak bulduğunu belirten Yıldız,“Gaziantep’i sıcak bekliyordum. Öyle de oldu. Hem hava olarak hem insanları olarak gerçekten çok sıcak bir şehir. Yemeklerinin çok güzel olduğunu tahmin ediyordum. O anlamda da yanılmadım. Zaten buraya gelmeden 2 gün çok fazla yemek yemedim doğrusunu söylemek gerekirse. Et ve tatlılarını özellikle fıstığının çok güzel olduğunu bildiğim için 2 günlük kendimi aç bırakmanın sonunda o krediyi kullandım. Çok lezzetli yemekler yedim” dedi.

Antep’i çok fazla gezme imkanı bulamadığını aktaran Yıldız, sadece Tarihi Bakırcılar Çarşısı’nı gezdiğini ve bol bol yöresel ürünlerden satın aldığını ifade etti. Yıldız, “Çok fazla gezme imkanım olmadı. Yolda giderken biraz etrafı izleme imkanım oldu. Biraz bakırcılar çarşısında vakit geçirdik. Hediyelik bir şeyler aldık; baharat aldık; fıstık aldık. Elim kolum dolu dolu gideceğim buradan” diye konuştu.

Forum Gaziantep’i beklediğinden daha büyük ve daha gelişmiş bulduğunu kaydeden Yıldız, “Forum AVM’nin İstanbul’da da pek çok etkinliğine katılmıştım. Gaziantep’te ilk defa geldim. Alışveriş merkezi olarak biraz daha küçük bekliyordum. Beklediğimden çok daha büyük ve gelişmiş olduğunu gördüm. Özellikle sıcak olduğunu bildiğim için Antep’in yazın insanların klimalı serin ortamlara daha çok rağbet edeceklerini düşünecek olursak buranın Gaziantep’in en uğrak mekanlarından birisi olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Gaziantepli kadınlara, yaz mevsiminde makyaj ve güzellik adına ince tüyolar vermeyi de ihmal etmeyen Yıldız, doğallıktan yana olduğunu belirterek, “Doğallık her zaman ön planda. Yazın gelmesi ile birlikte genel olarak her yerde saçların renginin biraz daha açıldığı bir dönem yaşıyoruz. Güneşi gördüğü zaman kadınlar saçlarının rengini biraz daha açarlar. Kışın koyu tonlara boyarlar. Yine bu yaz dönemi içerisinde de böyle. Yazın makyajı pek fazla onaylamıyorum. Özel davetlerin dışında kendim de çok fazla makyaj yapmıyorum. Hem güneşle birlikte bronzluk olduğu için fazla ağır makyaj abartılı duruyor. Mümkün olduğu kadar allık ve rimel ile bütün yazı geçirmek çok daha freş bir vücut sağlar hanımlara” şeklinde konuştu.

Yeni projeleri olduğunu ve yaz tatilinin ardından mutlaka yeni bir televizyon programı ile ekranlara döneceği bilgisini veren Yıldız, “Şu anda devam eden televizyon programım var. Haftanın 5 günü canlı yayın yapıyorum. Yazın Temmuz ve Ağustos aylarında dinlenip tekrar ya aynı kanalda ya da birkaç proje daha var başka kanallarda ama mutlaka tekrar televizyon programı ile devam edeceğim. Gaziantep’i çok seviyorum. En kısa sürede tekrar geleceğim” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.