Öztunç: Herkesten Bir Oy İstiyorum

Öztunç: Herkesten Bir Oy İstiyorum
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ali Öztunç, 1 Kasım seçimleri kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Çağlayancerit İlçesindeki mahalleleri ziyaretinde vatandaşlara seslenen Ali Öztunç,  “Ak Parti’ye oy veren 350 bin Kahramanmaraşlının oturup düşünmesi gerekir, biz oy veriyoruz onlar ne veriyor Çağlayancerit’in yolları berbat” şeklinde konuştu.

1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimler için  çalışmalarına Çağlayancerit İlçesin Mahallerini gezerek devam eden CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç,  örgütünün kendisi için yaptığı “Atom Karınca” benzetmesinin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

2-672.jpg

Kahramanmaraşlı’nın Ak Parti’yi cezalandırmasının zamanı geldiğini vurgulayan Öztunç, “Ak Parti 13 yıldır iktidar Kahramanmaraş’tan büyük oy alıyor ama 13 yıldır Kahramanmaraş’a bir tane bakan vermedi.  Kahramanmaraş’ın oyunu çantada keklik olarak görüyor biz ne yaparsak yapalım Kahramanmaraşlı bize oy verir diye bakıyor ama Şimdi Kahramanmaraşlıların Ak Parti’yi cezalandırmasın zamanı geldi Kahramanmaraş’a hizmet için Kahramanmaraş’a hizmetin gelebilmesi için herkesin oyuna talibim ben Kahramanmaraş Halkın teveccühü ile milletvekili seçilirsem Kahramanmaraş’ın Ankara’daki sesi olacağım. Tüm sorunların çözümünde ben yararlı olacağım, ben çalışacağım ve Kahramanmaraş’a elimizden gelen tüm desteği vereceğiz. Ak Parti’ye Kahramanmaraş’tan yaklaşık 350 bin oy veren Kahramanmaraşlının oturup düşünmesi gerekli, biz oy veriyoruz onlar ne veriyor. Bugün Çağlayancerit ilçesin Mahallerini gezdim, yollar berbat, yol yapılmıyor. İktidarda Ak Parti var, Büyükşehir’de Ak Parti’de ama Kahramanmaraş’ın tüm köy yolları berbat, bu bile AKP’nin Kahramanmaraş’a Çağlayancerit’liye ne kadar az önem verdiği göstergesidir” dedi.

Vatandaşların hepsinin oylarına talip olduğunu belirten Ali öztunç, “Ben seçimlerde hangi partiye oy vermişlerse versinle ben herkesin oylarını tabilim. İster Ak Parti’ye versin, ister MHP’ye isterse HDP’ye versin. Hangi partiye vermiş olursa olsun ben herkesten bir oy istiyorum, bu genç kardeşine Kahramanmaraşlın sahip çıkmasını istiyorum” şeklinde konuştu.

TANRIKULU ADALET SİTEMİN ÖNEMLİ İSİMİ

Eski Cumhuriyet Savıcısı ve Avukat Mustafa Tanrıkulu’un cenaze törenine katılan Ali Öztunç, Mustafa Tanrıkulu’nun adalet sisteminin önemli isimlerinden biri olduğunu belirterek, “Mustafa Tanrıkulu çok saygın saygıdeğer abimizdi. Kendisi Türk yargısının ve Adalet sisteminin önemli isimlerinden birisiydi. Hakkın rahmetine kavuştu ailesine baş salığı diliyorum. Kendisine Allah rahmet eylesin İnşallah. Mustafa Tanrıkulu’un bıraktığı yerden biz adaleti sitemine adil olmayı sürdüreceğiz” ifadelerinde bulundu. 

1-868.jpg

3-433.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.