PAGİAD İlçe Protokolü İle Buluştu

PAGİAD  İlçe  Protokolü  İle  Buluştu
Pazarcık Genç İş adamları Derneği ilçenin sorunlarını ve çözüm yollarını istaşere etmek ve durum değerlendirmeleri yapmak üzere çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda değişik zamanlarda Kurumlar,Sivil Toplum Kuruluşlar ve Sanayicilerle bir araya gelen PAGİAD dernek merkezinde düzenlediği kahvaltılı toplantı ile ilçe Protokolü ile bir araya geldi.

Düzenlenen Proğrama Pazarcık Kaymakamı Dr.Mehmet Boztepe,Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ,ilçede görev yapan tüm daire Amirleri ile Pazarcık Genç İş adamları Derneği Başkanı Mehmet Yılkıcı  ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.Toplantıda İlçenin sorunları, yapılacak hizmetlerin ve gündemin değerlendirildiği toplantıya Pazarcık Basın'ıda katıldı.

Pazarcık Kaymakamı Dr.Mehmet Boztepe düzenlenen proğramdan dolayı Pazarcık Genç İş adamları Derneği Başkanı Mehmet Yılkıcı ve Yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

PAGİAD Başkanı Mehmet Yılkıcı ve Yönetim Kurulu üyeleri düzenledikleri toplantıya katılan Kaymakamı Dr.Mehmet Boztepe,Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ,ilçede görev yapan tüm daire Amirleri ve Basın mensuplarına  teşekkür ederek ,Pazarcık ilçemizin ve vatandaşlarımızın sorunlarını ve çözüm önerilerini ilk ağızdan anlatma fırsatı bulduğumuz bu tür toplantılarımız bundan sonrada  devam edecektir’’dediler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.