Pakdil: “Aşk Şevk Olmadan Belediyecilik Olmaz”

Pakdil: “Aşk Şevk Olmadan Belediyecilik Olmaz”
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili, 22 ve 23. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili ve Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil Aksaray’ı ziyaret etti.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili, 22 ve 23. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili ve Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil Aksaray’ı ziyaret etti. 

Daha önceki dönemlerde açılış ve ziyaret amaçlı olarak Aksaray’a defalarca geldiğini belirten Başkanvekili Nevzat Pakdil, Aksaray’ın sürekli büyüme ve gelişme kaydettiğini açıkladı. Aksaray’da yaşanan değişimlerin kolaylıkla fark edilebildiğini altını çizen Pakdil, “İl başkanımızı ziyaretinden sonra şimdide Haluk Şahin Yazgı kardeşimi ziyaret ettik. Aksaray’daki yenilikleri şimdiden gördük. Değişiklikler olmuş. Bir yıllık süre bittiğine göre staj dönemi bitmiştir. Kalan 4 senede Belediye Başkanımızın Aksaray’a çok daha fazla hizmetler yapacağına eminim. Kendisiyle Ankara’da görüştük. Aşk şevk olmadan belediye başkanlığı görevi olmaz. Mühendislik bilgilerini ve kültür birikimini ortaya koyarak en güzelini Aksaray için vereceğine inanıyorum” dedi.

Belediyecilik hizmetlerinin önemine değinen Pakdil, mahalli idarelerdeki hizmetlerin merkezi yönetimin başarısına katkı sağladığını ifade ederek, “Ak Parti’nin iktidara yürüyüşünün temel taşı belediyeler olmuştur. Mahalli idarede ki başarılar merkez idarenin elini güçlendirdi ve partimizi iktidara taşıdı. O yüzden Aksaray, Türkiye’nin ortasında ve geçiş güzergahında olduğu için burada yapılan güzellikler tüm Anadolu’ya hatta Avrupa’ya yansıyacak nitelikte. Aksaray orta Anadolu’nun parlayan yıldızı şehirlerinden bir tanesi. Çünkü teşvikle birlikte yeni yatırımcılar geliyor sanayisi gelişiyor. Bu güzel gelişmeler devam edecektir buna eminim. Yine bu dönem içerisinde Üniversitemiz açıldı bunun katkıları da olacaktır. Hastaneler, kamu kurumların başarılı olabilmesi için belediyenin alt yapı üst yapı gibi her anlamda hizmetlerin onların emrine sunması gerekiyor. Bu noktada belediye başkanımıza büyük görevler düşüyor. Dediğimiz gibi ak parti belediyelerinde olduğu gibi Aksaray belediye başkanımızda üzerine düştüğü bu görevi layıkıyla yerine getireceğine canı gönülden inanıyorum” diye konuştu.

aw400404_02.jpg

Aksaray ziyaretinden dolayı Başkanvekili Pakdil’e "Aksaray’ımıza Hoş geldiniz" diyen Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “Bizim asıl hedefimiz her noktada her alanda hizmet etmek ve hizmet noktasını en iyi yere getirmek. Bunun için var gücümüzle çalışmanın gayreti içerisindeyiz. Bir yıl içinde gözle görülür değişiklikler yapmaya başladık. Yeter mi? Derseniz elbette yetmez. Söz verdiğimiz projeler vardı. İnşallah bunları yavaş yavaş gerçekleştireceğiz. Dediğiniz gibi şehrimizi Anadolunun yıldızı yapmaya çalışacağız. Tabi ki sizlerin katkısıyla, vekillerimiz Ali Rıza Bey ve İlknur Hanımın katkıları zaten hep olmuştur, bundan sonra katkı sunacaklarına inanıyorum. Aksaray’ı ziyaretinizden dolayı ayrıca çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ülke gündemine ilişkin konularla ile 7 Haziran genel seçimlerinde yapılacak çalışmalar konuşulduğu toplantı sonrasında Başkanvekili Nevzat Pakdil Aksaray’dan ayrıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.