Pakdil,” Şehitlerimize Rahmet Diliyorum”

Pakdil,” Şehitlerimize Rahmet Diliyorum”
Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil, “ Şehit Uzman Çavuş Ökkeş Korkmaz, ve Trafik Kazasında hayatını kaybeden, Uzman Çavuş Hüseyin Özdemir’e Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum” dedi.

Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil, “ Şehit Uzman Çavuş Ökkeş Korkmaz, ve Trafik Kazasında hayatını kaybeden, Uzman Çavuş Hüseyin Özdemir’e Allah’tan rahmet,  ailelerine sabır diliyorum” dedi.

     Türk Silahlı Kuvvetlerini sınırlarımız içinde ve sınır ötesinde bölücü terör örgütü ile mücadelesinin devam ettiğini ifade eden Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil,” Acımız büyük, Şehit ailelerine bir kere daha baş sağlı diliyorum, Kahraman Mehmetçiklerimiz vatan savunması için canlarını severek vererek şehadet şerbetini içmişlerdir. Şehitlere ölü demeyiniz, Hadisi Şerifini hatırlatarak, Allah bizleri Şehitlerimizin şefatına nail etsin, makamların en yükseği şehitlik makamıdır” diyerek şehitlerimize rahmet diledi.

    Diyarbakır Lice İlçesinde bölücü örgütünün uzun namlulu silahlarla yol güvenliği alan güvenlik görevlilerine  saldırısı sonucu şehit olan Uzman Çavuş Ökkeş Korkmaz, Kahramanmaraş’ın Önsen Mahallesinde, Muş da meydana gelen trafik kazasında şehit olan iki Uzman Çavuştan Kahramanmaraşlı olan Hüseyin Özdemir’in ailelerine başsağlığı dileyen Pakdil, “Allah ailelerine sabırlar versin. Milletimizin başı sağolsun” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.