Pakdil ve Ünal’dan Küçük Sanayi Sitesi Ziyareti

Pakdil ve Ünal’dan Küçük Sanayi Sitesi Ziyareti
Mahir Ünal ve Nevzat Pakdil, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi'nin sorunlarının çözüleceğini söyledi.

        Pakdil ve Ünal Küçük Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti.

        TPB Genel Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Ak Parti İl Başkanı Metin Doğan, Onikişubat ilçe Başkanı Ahmet özdemir,  Dulkadiroğlu   Belediye Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve beraberindeki heyet öne Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu ve üyeleriyle bir araya geldiler. Daha sonra esnaf ziyareti gerçekleştirdiler.

       220 üyeli Küçük Sanayi Sitesi  Koperatifi Başkanı Mustafa Kır, üyelerimizin yeni işyeri yapacağa alan üzerinde bulunan Çadırkent’ in bir an önce başka yere taşınması gerekir. Sanayi sitesinde işyeri kiralarının çok yüksek olduğunu, Çadırkent kalkması ve bazı sorunların giderilmesi halinde esnafların hemen yeni işyerlerini yapmaya başlayacağını  belirterek sorunlarına  acilen çözüm bulunması gerektiğini söyledi.

            Kooperatif üyelerinin sorunlarını dinleyen Ak parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal,

Afad Yetkililerini telefonla arayan Mahir Ünal, Küçük Sanayi Sitesi kooperatifi üyelerinin mağduriyetleri olduğunu ve bir an önce mağduriyetlerinin giderilmesi gerektiğini söyledi.

            Ünal; “ öncelikle sorunlarınızın tespitini yapmış olduk. 7 Haziran seçimleri sonrasında konuyu takip edeceklerini, öncelikle Çadırkentin taşınması ve Kooperatife ait arazinin altyapı sorunlarının çözümü için Büyükşehir Belediye Başkanı ile görüşeceklerini ve alt yapı sorununu  Büyükşehir Belediyesinin yapacağı altyapı maliyetin karşılanması halinde  bu sorunun da çözüleceğini belirti.

            TPB Genel Başkanı Nevzat Pakdil Kooperatif üyelerine,  Ak Parti’nin yaptığı hizmetleri ve Kahramanmaraş’a yapılacak hizmetlerden bahsetti. Pakdil, Türkiye’ nin hızla  gelişen ve büyüyen bir ülke olduğunu,  istikrarın ve güvenin devam etmesi halinde Yeni Türkiye’nin bambaşka bir ülke olacağını söyledi.

            Daha sonra Mahir Ünal ve Nevzat Pakdil beraberindeki heyetle Sanayi sitesi esnaflarını ziyaret ettiler.

1-472.jpg

2-365.jpg

3-236.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum