Palandöken’de Karda Rafting

Palandöken’de Karda Rafting
Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden biri olan Palandöken’de, yerli ve yabancı turistler kayak ve snowboardın yanı sıra gece ışıklandırılmış pistte kar raftingi yapmanın keyfini çıkarıyor.

- Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden biri olan Palandöken’de, yerli ve yabancı turistler kayak ve snowboardın yanı sıra gece ışıklandırılmış pistte kar raftingi yapmanın keyfini çıkarıyor.

Xanadu Snow White Otelinin pistinde, gece gündüz kayak yapma imkanı bulan yerli ve yabancı turistler, bunun yanı sıra zaman zaman kar üzerinde rafting yapmanın da adrenalini yaşıyor.

Erzurum GHSİM Dağcılık ve Doğa Sporları Antrenörü Çetin Bayram yönetimindeki Atatürk Üniversitesi öğrencilerinden oluşan rafting ekibi, yerli ve yabancı turistlerle birlikte kar üzerinde rafting yaparak renkli görüntüler oluşturuyor.

Xanadu Snow White Hoteli Yönetim Kurulu Başkanı Can Dikmen, Palandöken'in son dönemde gerek devlet gerek özel sektör eliyle önemli yatırımlara kavuştuğunu belirterek, yapılan bu yatırımlarla kayak severlerin 130 gün kayak yapma imkanı bulduğunu söyledi.

Türkiye'de bugün itibariyle kayak yapılan nadir bir iki bölgeden birinin Erzurum olduğunu belirten Dikmen, "Diğer bölgelerimizde yılın kurak geçmesi nedeniyle kayak yapılamıyor. Biz, uluslarası kayak yarışması yaptık. Çünkü Türkiye'deki onaylı pistlerimiz Erzurum'da. Türkiye'de ilk gece kayağını yaptık. Uçaktan indiğiniz an 15 dakikada oteldesiniz. Yıldızı her geçen gün parlayan Erzurum ve Palandöken'e tüm kayakseverleri bekliyoruz" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.