Palandökenin Kartalları İlk Maçta Üzdü

Palandökenin Kartalları İlk Maçta Üzdü
Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından; 1. hafta oynanan tüm maçlardan önce, takım kaptanları ve hakemlere çiçek takdim ile start alan Voleybol Erkekler 1.Liginde 6 maç oynandı.

- Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından; 1. hafta oynanan tüm maçlardan önce, takım kaptanları ve hakemlere çiçek takdim ile start alan Voleybol Erkekler 1.Liginde 6 maç oynandı.

Erzurum'da yeni bir heyecan filizleniyor. Acıbadem Erkekler Voleybol Ligine bu yıl yükselen ve ilk senesinde orta sıralar için mücadele edecek olan Palandöken Belediye Spor ilk hafta mücadelesinde deplasmanda İnegöl Belediye Spora 3 - 0 mağlup oldu.İlk sette başa baş bir mücadele sergileyen Palandöken Belediye spor bu sette 25 -22 mağlup oldu.2. ve 3. setlerde Yakan Lawrence nin sakatlığı ve hakem Ersin Altıparmağın yanlı yönetimi neticesinde 25 - 16 ve 25 -14 lük sonuclarla parkeden 3- 0 sonuçla yenik ayrıldı.İlk maçında Erzurum'a galibiyet hediye etmek isteyen Palandöken Belediyespor sporcuların mücadelesi galibiyet için yeterli olmadı.

ANTRENÖR KIRICI DAN TARAFTARA ÇAĞRI..

Önümüzdeki hafta Galatasarayı 3 - 1 yenen Arkas Sporla mücadele edecek olan Palandöken Belediyespor'da hedef 3 puan. Maçtan sonra görüşlerini aldığımız Baş Antrenör Ünsal İsmail Kırıcı “Ligin ilk haftası deplasmanda mücade ettik

liğin ilk haftaları oyuncularımız lige yeni yeni ısınıyorlar. Maçta Yakan’ın sakatlıgı bizi olumsuz etkiledi ama önümüzdeki hafta Arkas Spor maçında alacağımız 3 puanla bu maglubiyeti unutturacağız .Antrenör Kırıcı Hafta sonu oynayacağımız Arkas spor maçında taraftarımızın vereceği büyük destekle salondan galibiyetle ayrılacaklarını”söyledi

PALANDÖKENİN KARTALLARI İLK MAÇTA ÜZDÜ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.