Pamukkale’de Gençler Halı Sahada Buluşacak

Pamukkale’de Gençler Halı Sahada Buluşacak
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, gençlere seslenerek,‘’ Mahalle takımlarınızı kurun. Yaptığımız yatırımla birlikte büyük bir halı saha turnuvasını başlatacağız” dedi.Pamukkale Belediyesi,...

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, gençlere seslenerek,‘’ Mahalle takımlarınızı kurun. Yaptığımız yatırımla birlikte büyük bir halı saha turnuvasını başlatacağız” dedi.

Pamukkale Belediyesi, alt ve üst yapı çalışmalarından parklar ve çocuk oyun alanlarına, bilgi evleri-kültür merkezlerinden kapalı pazaryerlerine, sosyal kültürel etkinliklerden eğitim kurumlarına desteğe kadar birçok alanda büyük yatırımlarla çalışmalarını sürdürüyor. Spor alanında da büyük bir yatırım atağı başlatan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in talimatıyla gençlerin spor yapmalarına olanak sağlamak için 20 mahallede halı saha yapımı başladı. Gençlerin sporla buluşacağı halı sahaların yapımı kısa zamanda tamamlanacak.

Gençlerin spor yapmalarına olanak tanımak için halı saha yapım projesine önem verdiklerini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Sağlıklı yaşamın olmazsa olmazı spordur. Çocuklarımızdan yetişkinlerimize ilçede spor alanları oluşturmak ve halkımızın spor yaparak sağlıklı yaşamlarına katkı sunmak için projeler üretiyoruz. Onlardan birisi de gençlerimizin spor yapmaları için halı saha yapım projemiz oldu. 20 mahallemizde maliyeti 2 milyon lira olan halı saha yapım işini başlattık. Gençlerimizi de spora özendirmek için 68 mahallemizin de içinde olacağı bir halı saha turnuvası başlatıyoruz. Gençlerimize buradan sesleniyorum; mahalle takımlarınızı oluşturun. Turnuvamız başlıyor. Bu noktada muhtarlarımızı da bilgilendirerek kurulacak takımlara yardımcı olmalarını istiyoruz. Pamukkale İlçesi’nde büyük bir organizasyon olacak. Derece yapan takımlarımızı da sürpriz hediyelerle ödüllendireceğiz” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.