Pamukova Bağlar Bölgesine Daha Bol Su

Pamukova Bağlar Bölgesine Daha Bol Su
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Pamukova Kazımiye İçmesuyu Projesi’nde hat döşeme çalışmalarının başladığını açıkladı. Rüstem Keleş, “Pamukova’da ya...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Pamukova Kazımiye İçmesuyu Projesi’nde hat döşeme çalışmalarının başladığını açıkladı. Rüstem Keleş, “Pamukova’da yaklaşık 22 Milyon TL’lik yatırımla, 77 kilometrelik kanalizasyon inşaatımızı tamamladık. İnşallah 15 Nisan Çarşamba günü gerçekleştireceğimiz ihale ile de bölgeye 82 kilometrelik içmesuyu hattı kazandıracağız. İlçemizde bir yandan uzun vadeli yatırımları hayata geçirirken bir yandan da sorun yaşayan bölgeler için kalıcı çözümler üretiyoruz. Bu kapsamda hayata geçirdiğimiz Kazımiye İçmesuyu Projesi’nde hat döşeme çalışmalarına başladık” diye konuştu.

Çalışmaları kapsamında ilçeye 50 metreküplük içmesuyu deposu ve 8 kilometrelik içmesuyu hattı inşa edileceğini belirten Rüstem Keleş, “İlçemizin Bağlar mevkii olarak bilinen bölgesindeki yerleşimlerine 1,2 Milyon TL’lik yatırımla içmesuyu ulaştırıyoruz. Kazımiye ve Şahmelek Mahallelerini de kapsayan çalışmalarımızla 8 kilometrelik içmesuyu hattı, su deposu ve iki terfi merkezi inşa ediyoruz. Depo ve terfi merkezi yapım çalışmalarında sona yaklaştık. Ekiplerimiz bir yandan da hat döşeme çalışmalarını sürdürüyor. İnşallah kısa süre içerisinde projemizi tamamlayarak bölgeye daha bol içmesuyu ulaştıracağız” ifadelerini kullandı.

PAMUKOVA BAĞLAR BÖLGESİNE DAHA BOL SU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.