Para Haberi.com yayına başladı

 Para Haberi.com yayına başladı
Para piyasalarına yönelik haberler ve yorumlar sunan Parahaberi.com yayına başladı

Finans dünyasındaki gelişmelerin takip edilebileceği, güncel döviz, altın, borsa haberlerine ulaşılabilen Parahaberi.com web sitesi yayına başladı. Finansal piyasalara dair tüm haberleri eksiksiz bir şekilde tek bir noktadan sunan Parahaberi.com uzmanların hazırladığı güncel raporlar ve analizleri de içerisinde barındırıyor.

Dünyada ve Türkiye’de Altın piyasalarına yönelik her türlü haber, altın fiyatları, bilgi ve analize ulaşabileceğiniz site de finans piyasalarının vazgeçilmezi Forex verileri de anı anına takip edilebiliyor.

Anlık veriler ve haberler ile güncellenen Parahaberi.com’da Borsa İstanbul’da ki tüm gelişmelere ve günlük analizlere ulaşılabiliyor. Borsa İstanbul’da işlem gören şirketler hakkında en güncel gelişme ve haberlerin yer aldığı web sitesinde bu hisse senetlerine yönelik teknik analizler ve raporlar, konusunda uzman ekipler tarafından hazırlanıyor.

Bakır, petrol, pamuk gibi ekonomiyi yakından ilgilendiren emtia haberleri de Parahaberi.com’da yer alan önemli güncel içerikler arasında yer alıyor.

Ücretsiz olarak takip edebileceğiniz web sitesine www.parahaberi.com adresinden ulaşabilir, para haberleri ile ilgili güncel gelişmeleri takip edebilirsiniz.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.