Paris’te Bir Türk Cerrah

Paris’te Bir Türk Cerrah
Geliştirdiği tekniklerle dünya çapında adından sıkça söz ettiren Altın Bistüri ödüllü Op. Dr. Bülent Cihantimur, davet edildiği IMCAS Dünya Yıllık Kongresi nedeniyle Paris’e gidiyor. Op. Dr. Bülent Ci...

Geliştirdiği tekniklerle dünya çapında adından sıkça söz ettiren Altın Bistüri ödüllü Op. Dr. Bülent Cihantimur, davet edildiği IMCAS Dünya Yıllık Kongresi nedeniyle Paris’e gidiyor.

Op. Dr. Bülent Cihantimur, bu sene17’ncisi Paris’te düzenlenen ve farklı ülkelerden 4 bin 500’den fazla meslek mensubunun katıldığı IMCAS Dünya Yıllık Kongresi’nde kendi geliştirdiği teknikleri anlatacak. Ayrıca iki farklı oturumda da başkanlık yapacak olan Op. Dr. Cihantimur, örümcek ağı tekniği, Cihantimur yağ transfer sistemi ve ödüllü genital gençleştirme tekniği üzerine sunum gerçekleştirecek.

IMCAS Yıllık Kongresi’ne ilişkin açıklama yapan Op. Dr. Cihantimur, “IMCAS Yıllık Kongresi 29 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında Paris’te yapılacak. Bu sene 80 farklı ülkeden gelen 4 bin 500’ün üzerinde katılımcı ve 300 konuşmacı yer alıyor. IMCAS bilimsel şeffaflığı sağlayan en önemli kongrelerden bir tanesi. Son derece titiz seçilen ve bilimsel oturumlar yapan kongre, estetik ve plastik cerrahi alanında tarifsiz deneyimlerin yaşanmasına vesile oluyor” dedi.

Op. Dr. Bülent Cihantimur, “Kendi geliştirdiğim Cihantimur yağ transferi, örümcek ağı estetiği ve genital gençleştirme tekniklerimi anlatacağım kongrede 4 konuda sunum, ayrıca 2 farklı oturumda başkanlık yapacağım. Bu tarz uluslararası platformlarda sadece şahsım adına değil, en önemlisi ülkem adına da bulunuyor olmaktan son derece gurur duyuyorum” diye konuştu.

Op. Dr. Bülent Cihantimur, Kasım ayında Monaco’da düzenlenen 3.rd World Plastic Surgery Congress’de yaptığı sunum kalitesi ve estetik cerrahiye yeni bir bakış açısı getirmesi sebebiyle “Altın Bistüri” ödülünün de sahibi olmuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.