Park Hospital’da Kan Bağış Kampanyası

Park Hospital’da Kan Bağış Kampanyası
Kızılay Adıyaman Kan Bağış Merkezi tarafından Adıyaman Özel Park Hospital’de kurulan kan bağış stantlarında hayırsever vatandaşlar kan bağışında bulundu.

- Kızılay Adıyaman Kan Bağış Merkezi tarafından Adıyaman Özel Park Hospital’de kurulan kan bağış stantlarında hayırsever vatandaşlar kan bağışında bulundu.

Kan’ın acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğuna dikkat çeken Adıyaman Özel Park Hospital İşletme Müdürü Ozan Güngör, “Kan üretilemeyen bir dokudur ve halen tek kaynağı sağlıklı bağışçılardır. Kan bağışı hem toplumsal hem kişisel açıdan çok önemlidir. Eğer kan verir isek vücut yeni kan üretir ve bu vücut için yararlıdır. Her yıl binlerce insan, bir kaza ya da hastalık sonucunda kan bulamadığı için hayatını kaybediyor. Bu vesileyle Kızılay Adıyaman Kan Bağış Merkezinin hastanemize yapmış olduğu müracaatı çok olumlu karşıladık ve hastanemizde açmış olduğumuz stantlarda hastanemize gelen hayırsever vatandaşlarımızdan kan alındı. Bu tür etkinliklere hastane olarak her zaman destek olacağımızı belirtir, Kızılay görevlilerine ve kan bağışında bulunan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kızılay olarak kan bağışı çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten Kızılay Adıyaman Kan Bağış Merkezi doktoru Dr. Özgür Kalenderoğlu, “Merkezimiz tarafından Adıyaman Özel Park Hospital Hastanesi'ne kan bağışı standı açmak üzere yapmış olduğumuz müracaatımız kabul gördü ve hastane girişine açmış olduğumuz standımızda bir günlük kan bağışı kabulü çalışması yapıyoruz. Hayırsever vatandaşlarımıza ve bizlere destek olan Adıyaman Özel Park Hospital yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.

PARK HOSPİTAL’DA KAN BAĞIŞ KAMPANYASI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.