Parkta Cep Telefonu Çalan Zanlı Yakalandı

Parkta Cep Telefonu Çalan Zanlı Yakalandı
İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, parklarda dolaşarak vatandaşların cep telefonunu çaldığı ileri sürülen şüpheli F.K., polis ekiplerince yakalandı. Geçen 28 Haziran günü Karşıyaka Bostanlı Polis Merkezi A...

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, parklarda dolaşarak vatandaşların cep telefonunu çaldığı ileri sürülen şüpheli F.K., polis ekiplerince yakalandı. Geçen 28 Haziran günü Karşıyaka Bostanlı Polis Merkezi Amirliğine gelen S.B., saat 01.30 sıralarında Bostanlı’daki bir parkta yürürken daha önce hiç görmediği erkek bir şahsın yanına gelerek görüşme yapmak için cep telefonunu istediğini, telefonu verdiğinde ise şahsın koşarak yanından uzaklaştığını beyan ederek şikayetçi oldu.

Cumartesi günü Karşıyaka Bostanlı Polis Merkezi Amirliğine müracaatta bulunan B.B., saat 03.00 sıralarında Bostanlı’daki başka bir parkta yürürken daha önce hiç görmediği erkek bir şahsın yanına gelerek görüşme yapmak için cep telefonunu istediğini, telefonu şahsa vermeden oradan uzaklaştığında ise şahsın kendisini takip ettiğini, ara sokaklardan birinde de ’seni vururum’ diye tehdit ederek telefon ile cebinde bulunan 10 lirayı alarak kaçtığını söyledi. İki olayda müştekilerin vermiş olduğu eşkal bilgilerinin aynı olması ve yapılan kapsamlı çalışmalar neticesinde şüphelinin F.K. olduğu Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince tespit edildi. Polis ekiplerince yakalanan şüpheli, müştekiler tarafından teşhis edilirken emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.