Paşalıoğlu: “Karadeniz’in Bacasız Fabrikası Fındık”

Paşalıoğlu: “Karadeniz’in Bacasız Fabrikası Fındık”
Fatsa Giyim Odaları Başkanı Cemal Paşalıoğlu, “Karadeniz’in bacasız fabrikası fındıktır. Herkes mahsulüne sahip çıkmalıdır” dedi.Yeni fındık sezonu öncesi piyasadaki hareketliliğin esnafın yüzünü güld...

Fatsa Giyim Odaları Başkanı Cemal Paşalıoğlu, “Karadeniz’in bacasız fabrikası fındıktır. Herkes mahsulüne sahip çıkmalıdır” dedi.

Yeni fındık sezonu öncesi piyasadaki hareketliliğin esnafın yüzünü güldürdüğünü belirten Cemal Paşalıoğlu, yaptığı açıklamada, “Fındığın bölgemizde olması her anlamda piyasayı canlandıracaktır. Esnafımızın bu anlamda yüzü gülüyor. Şu an için vatandaşlar fındığına bağlı olarak düğünlerini ve gelecekle ilgili planlarını yapıyorlar. İster istemez ticari hacimde buna bağlı olarak artıyor. Bu anlamda piyasadaki hareketlilik herkese yansıyacak. Fındık bölgemizin olmazsa olmazı olan ekonomik gücüdür. Bölgemizin yeşil altını ekonomik anlamda her zaman desteklenmelidir. Üreticilerimiz mahsulünden para kazanırsa esnaflarımızda bu anlamda rahatlarlar. Geçen yıl malum. Piyasada fındık olmayınca insanlar gerçekten zor günler geçirdiler. İnşallah bu yıl kimse sıkıntı yaşamayacak. Karadeniz’in bacasız fabrikası fındıktır ve mahsulüne de üreticiler ve esnaflar her anlamda sahip çıkıyor” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.