Passolig’i bloke olan taraftarlara kötü haber

Passolig’i bloke olan taraftarlara kötü haber
Alima Yeni Malatyaspor ile Kardemir Karabükspor arasında cumartesi günü Malatya İnönü Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmaya Passolig'i bloke olan taraftarlar...

Alima Yeni Malatyaspor ile Kardemir Karabükspor arasında cumartesi günü Malatya İnönü Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmaya Passolig'i bloke olan taraftarlar giremeyecek.

Ligin 19.haftasında Malatya'da oynanan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında ev sahibi Alima Yeni Malatyaspor'un Maraton tribününde yer alan taraftarları arasında küfür edildiği tespit edildiği için, aynı tribünde yer alan taraftarların tamamının Passolig kartları bloke edilmişti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını maraton tribününde izleyen taraftarların kartlarının bloke edildiği Karabük karşılaşmasının bilet fiyatları açıklandı.

KARABÜK MAÇI BİLETLERİ SATIŞA SUNULDU

PTT 1. Lig'in 21. haftasında Alima Yeni Malatyaspor, sahasında ligin lideri Kardemir Karabükspor'u ağırlayacak. 13 Şubat Cumartesi günü 16.00'da oynanacak olan karşılaşmanın bilet fiyatları şu fiyatlardan satışa sunuldu:

VİP alt-üst 23 TL, Kapalı A ve B 18 TL, Maraton Tribün A ve B 10 TL, Kuzey Kale Arkası A,B,C,D 5 TL, kapalı tribün A yanı 7 TL

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.