Paü Dünya Türküleri Grubu’ndan Konser

Paü Dünya Türküleri Grubu’ndan Konser
Pamukkale Üniversitesi Dünya Türküleri Grubu bir konser verdi.

- Pamukkale Üniversitesi Dünya Türküleri Grubu bir konser verdi.

Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mustafa Yıldırım, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahittin Özçelik, Genel Sekreter Prof. Dr. Kenan Çoyan, dekanlar, öğretim elemanları, öğrenciler ve türküye gönül veren çok sayıda davetli katıldı.

2011 yılında Pamukkale Üniversitesi Müzik Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi Birol Işıkdemir ve Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Özgür Ergül tarafından kurulan grubun, aldıkları olumlu eleştirilerden sonra bünyelerine solist olarak Yrd. Doç. Dr. Fatma Akyüzlüer, perküsyonda Spor Bilimleri Yüksekokulu Öğretim Elemanı Vedat Erçak, bas gitarda müzik öğretmeni Erkan Armağan’ı da dahil ettikleri belirtildi.

Batı ve Türk müziğinden eserlerin seslendirildiği gecede yaklaşık iki saat süren müzik ziyafeti sunuldu. İzleyiciler tarafından büyük beğeni toplayan grup, konser sonunda ayakta alkışlandı. Denizlili yerel sanatçı Sadi Cesuroğlu ise gecede bağlama resitali sunarken Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Çoksesli Korosu, Şef Sevgi Utma yönetiminde konserde yer aldı.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, müzik şöleninin ardından grup üyelerine teşekkür ederek çiçek takdim etti.

PAÜ DÜNYA TÜRKÜLERİ GRUBU’NDAN KONSER

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.