Pazarcık SGM Binası’nın Temelleri Atıldı

Pazarcık SGM Binası’nın Temelleri Atıldı
Pazarcık Sosyal Güvenlik Merkezi Yeni Hizmet Binası Temel Atma Töreni Yapıldı.

Pazarcık Sosyal Güvenlik Merkezi Yeni Hizmet Binası Temel Atma Töreni Yapıldı. Törene Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, Pazarcık Kaymakamı Mehmet Boztepe, Garnizon Komutanı Nabi Aslan, Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Pazarcık Emniyet Müdürü Fırat Güneş, Sgk İl Müdürü İsmail Balakan, Sgk İl Müdür Yardımcısı Gülseren Alkış, Pazarcık Sgm Müdürü Hamdi Lafvermez İle Pazarcık Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri Ve Vatandaşlar Katıldılar.

Açılış konuşmasını yapan Pazarcık Sgm Müdürü Lafvermez “2010 yılından beri Pazarcık’ta Sgk’nın ücretsiz tahsis edilen bir binada faaliyette olduğunu, yeni bina ile Pazarcıklılara daha nezih ortamda hizmet verme imkanına kavuşacaklarını, ayrıca bu yatırımın Pazarcık’a kazandırılmasında emeği geçen Milletvekili Sıtkı Güvenç’e, Pazarcık Kaymakamı Mehmet Boztepe’ye ve SGK İl Müdürü İsmail Balakan’a teşekkür ettiğini” söyledi.

Kürsüye gelen Pazarcık Kaymakamı Boztepe: “Yeni binanın 2015 yatırım programında olmadığını, Sıtkı Güvenç’in gayretleri ile bu yatırımın Pazarcık’a kazandırıldığını biliyoruz.  Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam Boztepe’den sonra kürsüye davet edilen Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç yaptığı konuşmada “Pazarcık Sgm’nin ücretsiz tahsis edilmiş binada olmasından dolayı yatırıma alınmadığını, yaptığı girişimler sonucu 2015 programına aldırdığını, Pazarcık’a güzel hizmetler kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını” söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından kurban kesimi ve dualarla temel atma yapıldı. 

dsc_0618.jpgdsc_0634.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.