Pazarcık Yatılı Hafızlık Kur'an Kursu İnşaatını Gezdi

Pazarcık Yatılı Hafızlık Kur'an Kursu İnşaatını Gezdi
Kahramanmaraş'ın İl Müftüsü Muhammet Gevher Pazarcık İlçe Müftülüğünce İnşaatına başlanılacak olan temel kazı çalışmaları yapılmış olan Yatılı hafızlık Kur'an Kursunun inşaat alanını gezdi.

Kahramanmaraş'ın İl Müftüsü Muhammet Gevher Pazarcık  İlçe Müftülüğünce İnşaatına başlanılacak olan temel kazı çalışmaları yapılmış olan Yatılı hafızlık Kur'an Kursunun inşaat alanını gezdi. Pazarcık Müftüsü Ahmet Sevinç İl Müftüsü Muhammet Gevher’e Yatılı hafızlık Kur'an Kursu hakkında bilgi verdi.

Pazarcık Müftüsü Sevinç İlçeye atamam yapıldığında yaptığım tespitte ilçeye  yatılı hafızlık Kur’an Kursu kazandrılması gerektiğini ayrıca çevre ilçelerde de yatılı hafızlık Kuran Kursunun olmaması üzerine çalışmalarız hızlandırdık. ilk olarak arsa temini yaptık. Mülkiyeti Hazineye  ait  1952 metre arsa üzerine yapılacak olan Yatılı hafızlık Kur'an Kursu için projelerimiz çizdirerek ruhsatını aldık .

Müftü Sevinç, kursun 100 yatak kapasitesine sahip olduğunu, diğer çevre ilçelerdeki çocuklar için de hafızlık eğitim verilebileceğini, 4 katlı binanın 2 bin metrekare kapalı alanı bulunduğunu, inşaatın maliyeti 1.753.257 tl. Yatılı hafızlık Kur’an Kursu çalışmalarımız boyunca" devamlı bizi teşvik eden İl Müftümüz Muhammet Gevher’e, Bizlere hep yardımcı olan desteğini hep yanımızda bulduğumuz İlçe Kaymakamımız Dr. Mehmet Boztepe’ye, Belediyenin imkânlarını Hafızlık Kuran Kursu için ve diğer dini ve hayri hizmetler için sunan Belediye Başkanımız Yakup Hamdi Bozdağ’a, Pazarcık halkımıza verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim.

Kahramanmaraş İl Müftüsü Muhammet Gevher Pazarcık’ta yaptığı esnaf ziyaretinde, halkın Yatılı Kur’an Kursu İçin yapılan Çalışmalarda emeği geçen herkese Kendisinin şahsında teşekkür ettiklerini ifade ettiler. Müftü Gevher yaptığı açıklamada Kuran kursu İnşaat Çalışmalarını takip ettiğini, bizzat ilgilendiğine değinerek, "Bu Kuran kursu binamız büyük bir ihtiyacı karşılayacaktır. Pazarcık halkımıza katkılarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi bildiriyorum. İnşallah bu ilgi ve alakanın yapılacak olan Kuran Kursu'muzun bitimine kadar devam etmesini istirham ediyorum" diye konuştu.

İlçe de yaptığı incelemeler ve esnaf ziyareti, Kuran Kurslarına yaptığı ve çocuklarla yaptığı sohbetlerden sonra ilçeden ayrıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.