Pazarlar Saadet’te Bilal Selçuk Güven Tazeledi

Pazarlar Saadet’te Bilal Selçuk Güven Tazeledi
Saadet Partisi Pazarlar İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresinde Bilal Selçuk tek aday olarak katıldığı kongrede yeniden başkan seçildi.Saadet Partisi Pazarlar İlçe Başkanlığı kongresi parti binasında ya...

Saadet Partisi Pazarlar İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresinde Bilal Selçuk tek aday olarak katıldığı kongrede yeniden başkan seçildi.

Saadet Partisi Pazarlar İlçe Başkanlığı kongresi parti binasında yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongrede bir konuşma yapan Saadet Partisi Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Selçuk, Saadet Partisinin kongrelerinin her zaman bir hizmet yarışı şeklinde geçtiğini belirterek, "Kongrelerin hiçbir zaman kaybedeni olmamıştır "dedi.

İl Başkanı Ali İhsan Oturak, eski Kütahya Belediye Başkanı Süleyman Canan, İl Yönetiminden İl Sekreteri Muzaffer Özkan, Tefik Kaya, Ramazan Er, çevre ilçe Yönetimleri ve Saadet Partililerin katıldığı kongre Parti binasında gerçekleştirildi.

Tek listeyle yapılan seçimlerde yönetim kuruluna Bilal Selçuk, İbrahim Ünal, İlyas Torun, Nazım Günal, Adem Vural, Halil Ertaş ve Ferhat Kandemir seçildi.

Kongrede Saadet Partisi Pazarlar İlçe Başkanı seçilen Bilal Selçuk kongre sonrasında teşekkür konuşması yaptı. Birlik ve beraberlik içerisinde partimizin hedeflerini ve amaçlarını halkımıza en iyi şekilde anlatacaklarını belirten İlçe Saadet Partisi Başkanı Bilal Selçuk, “Kongremize katılan il ve komşu ilçe yönetimleriyle delegelerimize teşekkür ederim. Bizlere göstermiş olduğunuz teveccühe teşekkür ederim” dedi.(MB-EFE)

SAADET PARTİSİ PAZARLAR İLÇE BAŞKANLIĞI 4. OLAĞAN KONGRESİNDE BİLAL SELÇUK TEK ADAY OLARAK KATILDIĞI KONGREDE YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.