Pazaryolu Konakyeri Mahallesinde Çifte Bayram

Pazaryolu Konakyeri Mahallesinde Çifte Bayram
Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak’ın himayesinde başlatılan “Gönül Elçileri Projesi” ile ilgili etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor.

- Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak’ın himayesinde başlatılan “Gönül Elçileri Projesi” ile ilgili etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor.

Pazaryolu İlçesi’nin en kalabalık mahallesi Konakyeri’nde yüze yakın anne, anne adayları, babaanne ve anneannelerin buluştuğu toplantı anlamlı görüntülere sahne oldu. Eğitimde kaliteyi artırma, tüm kesimlerin desteğini alma, farkındalık oluşturma ve geleceğe daha sağlam adımlarla ilerleyebilme adına Pazaryolu Kaymakamı Ayhan Terzi’nin eşi Gökçe Terzi; 23 Nisanda çifte bayram yaşatma adına mahallenin tüm bayanlarıyla Konakyerinde buluştu.

Coşkulu 23 Nisan etkinliklerinden sonra yapılan ve oldukça faydalı geçen toplantı Gönül Elçileri Projesinin gerekliliğini ortaya koydu. Toplantıda çocukların eğitimi konusunda karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. Yapılacak projelerde eğitimde etkili bir anne olabilme konusunda gerekli hususlar üzerinde önemle duruldu.

Gökçek Terzi, konuşmasında; etkili anne olabilmenin, çocukların gelişim döneminde önemli olduğunu ve bu süreçte annenin bu riski iyi yönetmek, olumlu davranış kazandırmak ve öğretmenlerle de işbirliği içinde olması gerektiğini vurguladı. Terzi; anneanne ve babaannelerden de torunlarıyla yakından ilgilenmelerini ve ders verici masal, hikâye anlatmalarının çocuğun eğitimi konusundaki öneminden bahsetti.

Program sonunda özenle hazırlanan yemeklerin yenilmesinden sonra öğrencilerin evlerine veli ziyaretlerinde bulunuldu.

Kaymakam Ayhan Terzi de 23 Nisan Törenlerinden sonra tüm kurum amirlerini yanına alarak Konakyeri Mahallesin de halkla buluştu. Sorunları dinleyen Terzi; konuşmasında; ilçenin en kalabalık mahallesi için özellikle eğitim konusunda birçok proje yürüttüklerini, bunların devamının geleceğini ve tarım, hayvancılık gibi alanlarda da desteklerinin devam edeceğini söyledi.

PAZARYOLU KONAKYERİ MAHALLESİNDE ÇİFTE BAYRAM

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.