Pereira, iddialı konuştu !

Pereira, iddialı konuştu !
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, "Bizi bekleyen 3 çok zor karşılaşma var ve sezon sonunda bu 3 maç bittiğinde kimin mutlu sona ulaşacağını,...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, "Bizi bekleyen 3 çok zor karşılaşma var ve sezon sonunda bu 3 maç bittiğinde kimin mutlu sona ulaşacağını, kimin kutlama yapacağını hep birlikte göreceğiz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe'nin Gaziantepspor'u 3-0'lık skorla mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Vitor Pereira, maç sonunda müsabakayı değerlendirdi.

"ÇOK FAZLA SAYIDA POZİSYON ÜRETTİK"

Portekizli çalıştırıcı, yüksek kalitede oyun çıkardıklarını vurgulayarak, "Ofansif dinamizmimiz gayet iyiydi. Çok fazla sayıda pozisyonlar ürettik. 3 gol attık belki 5-6 ya da 7 gol atabilirdik. Önemliydi bu akşam vereceğimiz sinyal. Çünkü sezon sonuna kadar şampiyonluk için mücadele edeceğimizi düşünüyorum. Bunu da bugün oynadığımız oyunla burada başardık" ifadelerini kullandı.

"TARAFTARIMIZ BİZE İNANMALI"

Diego Ribas hakkında gelen bir soru üzerine Vitor Pereira, "Bu akşam oyuncum iyi bir maç çıkardı. Takım halinde iyi görüntü sergiledik. Çok sayıda pozisyon ürettik. Son maçlarda çok sayıda gol de attık. Taraftarımız bize inanmalı. Aile olduğumuzu, birlik olduğumuzu taraftarımızın desteğiyle herkese göstermeliyiz. Bu inancı her maçta yansıtmalıyız. Şampiyon olmak için mucizeye ihtiyacımız yok. Bizim şu an kendi maçlarımızı kazanmamız gerek. Bizim zorlu maçlarımız var ama Beşiktaş'ı da zorlu maçlar bekliyor. Taraftarımız da bu yolda kulübüne ve camiasına desteğini göstermeli. Hemen önümüzde Konya ile oynayacağımız bir maç var. O maçı kazanırsak kupaya bir adım daha yaklaşacağız. Taraftarımızdan isteğim o maçta stadı doldurmaları. Zor bir rakiple oynayacağız. Aynı zamanda taraftarımızın kulüplerine olan sevgisini Başakşehir maçında da stadı doldurarak ispatlamalı. Başakşehir karşısında şampiyonluk adına kilit bir maça çıkacağız" diye konuştu.

"BU TAKIMIN RUHUNU HİSSETMEK İNANMAKTAN GEÇER"

Taraftarlarla ilgili düşüncelerinin değişmediğini aktaran Pereira, "Onlarla ilgili çok pozitif düşüncelerim var. Destekleri inanılmaz. Maçın başından sonuna kadar çok iyi destekliyorlar. Diego da bu ailenin parçası. Bu takıma yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor. Diego'ya da sevgi ve destek gösterilmeli. Bu takıma inanmalılar ve bu takımın ruhunu hissetmek inanmaktan geçer. Geldiğim ilk günden beri bu takım aile olduğunu hissettim ben" açıklamalarında bulundu.

Maç içerisinde Volkan Demirel ile yaptığı konuşmayı da aktaran Portekizli teknik adam, "Volkan orada bizim birlik olmamız gerektiğini söyledi. Bu mesajı vermeye çalıştı. Taraftarımıza da birlik olmamız gerektiğini söylemeye çalıştı" dedi.

"KENDİ MAÇLARIMIZI KAZANIP RAKİBİMİZİN SKORLARINI BEKLEMELİYİZ"

Önlerinde kazanmaları gereken çok önemli maçlar olduğunu dile getiren Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, açıklamalarını şöyle noktaladı:

"Konya ile kupada finale yükselmek için oynayacağız. Rakibimiz Beşiktaş kupa finalinde olmayacak. Konya'yı geçtikten sonra Başakşehir'e karşı zor bir maça çıkacağız. Onlar da bu sezon çok iyi performans sergilediler. Bu maçlardan sonra göreceğiz neler olacak... Bizi bekleyen 3 çok zor karşılaşma var ve sezon sonunda bu 3 maç bittiğinde kimin mutlu sona ulaşacağını, kimin kutlama yapacağını hep birlikte göreceğiz. Biz inanmalı ve birlik olmalıyız. Bu kulübün kişilikli bir kulüp olduğunu, farklı bir kulüpte olduğumuzu, mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğimizi hissettirmeliyiz. Bunu da bugüne kadar hissettirdik. Çok daha fazla gol atıyoruz. Rakiplerimize pozisyon vermiyoruz. Şu anda sağlam bir dönemdeyiz. Şampiyonluğu da biz kazanırsak mucize olmayacağı bir dönemdeyiz. Kendi maçlarımızı kazanıp rakibimizin skorlarını beklemeliyiz."

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.