Perşembe Beldesine Mobese Kamerası Çalışmalarına Başlandı

Perşembe Beldesine Mobese Kamerası Çalışmalarına Başlandı
Perşembe Belediyesi tarafından Beldenin asayiş ve güvenliğini sağlamak maksadıyla Mobese Kamera sistemi kuruluyor.Perşembe Beldesinde kurulacak olan Mobese Kamera sistemi için altyapı çalışmalarına b...

Perşembe Belediyesi tarafından Beldenin asayiş ve güvenliğini sağlamak maksadıyla Mobese Kamera sistemi kuruluyor.

Perşembe Beldesinde kurulacak olan Mobese Kamera sistemi için altyapı çalışmalarına başlandı. Perşembe Belde Merkezinde kurulacak olan Mobese Kameralarının 10 gün içerisinde monte edilerek hizmete gireceği öğrenildi. Perşembe Belediye Başkan İsmail İnam, Mobese Kamera sistemi için kablo döşeme çalışmalarının başladığını ifade ederek , "Sistem devreye girdiğinde beldemiz mobese kameraları ile 24 saat kontrol altına alınabilecektir. Beldemizdeki araçlar ve güvenliğimizle ilgili faaliyetler takip edilebilecektir. İlk etapta Perşembe Çarşı Merkezi, Atatürk Caddesi (Ana Cadde) , Cevat Özyurt Caddesi, Özsamay Caddesi, Cumhuriyet(PTT) Caddesi, Kapalı Pazar Yeri, Lise Mevkii kontrol altına alınacak. Ayrıca Beldemiz yurt dışından da 24 saat izlenebilecektir”dedi.

Mobese Kamera Sisteminin tamamen belediyenin kendi imkanlarıyla kurulacağını belirten Başkan İnam, “Sistem için gerekli malzemeyi(kablo, kamera vb.) biz alacağız. İşçilik de belediyemiz tarafından üstlenilecektir. Sadece sistemin bilgisayar bağlantısı yapılırken sektörle ilgili bir firmadan teknik destek alacağız. Beldemize hayırlı olsun” diye konuştu.

PERSEMBE BELDESİNE MOBESE

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.