Peygamber Yurdunda Kutlu Doğum Coşkusu

Peygamber Yurdunda Kutlu Doğum Coşkusu
Ülkemizin dört bir yanında coşkuyla yaşanan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Peygamber Yurdu Medine’de kutlu doğum programı düzenlendi.

- Ülkemizin dört bir yanında coşkuyla yaşanan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Peygamber Yurdu Medine’de kutlu doğum programı düzenlendi.

Medine Umre Ekip Başkanlığı tarafından 18 Nisan 2014 tarihinde Mihrab Crom Otelinde düzenlenen programa Medine’de bulunan Umre ziyaretçisi Türk vatandaşları yoğun ilgi gösterdi. Program, Kur’an-ı Kerim’ tilaveti ile başladı. Programın açılış konuşmasında, Medine Umre Ekip Başkanı ve Başkanlık Müfettişi Fazıl Ahmet Ertürk, ülkemizin dört bir yanından kutsal topraklara gelen vatandaşlarımıza, Medine’de kutlu doğum haftasını idrak etmenin müstesna bir durum olduğunu söyledi. Bugünlerde Umre ziyaretçilerinin Ravza'da bulunma ve peygamberimizin mübarek kabirlerini ziyaret etme imkanına sahip olduklarını ifade eden Ertürk, ayrıca bu haftayı Medine’de idrak etmelerinin ve programa katılmalarının kendileri için özel ve unutulmaz bir durum olduğunu belirterek katılanlara teşekkür etti.

Daha sonra başkanlık vaizi Kamil Baran'ın vaazı ve bir grup din görevlisinin ilahi ve kasideleri ile devam eden programda son olarak Mekke Din Hizmetleri Ataşesi Süleyman Sarı “Peygamberimiz Din-Samimiyet ” konulu konferans verdi.

Yaklaşık bir buçuk saat süren ve Türk vatandaşlarının yoğun ilgisiyle karşılanan programın sonunda katılımcılara peygamberimizi en güzel şekilde simgeleyen gül takdim edildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.