Piazza Çocuk Kulübü Etkinlikleri Yaz Tatilinde De Hız Kesmiyor

Piazza Çocuk Kulübü Etkinlikleri Yaz Tatilinde De Hız Kesmiyor
Şanlıurfa Piazza’nın minik ziyaretçileri yaz tatilinde de Çocuk Kulübü etkinlikleri kapsamında düzenlenen atölyeler ile eğlenirken öğrenmeye devam ediyor.Şanlıurfalı çocukların yaz tatillerinde hem eğ...

Şanlıurfa Piazza’nın minik ziyaretçileri yaz tatilinde de Çocuk Kulübü etkinlikleri kapsamında düzenlenen atölyeler ile eğlenirken öğrenmeye devam ediyor.

Şanlıurfalı çocukların yaz tatillerinde hem eğlendikleri hem de öğrendikleri etkinliklerle geçirmelerini amaçlayan Piazza Çocuk Kulübü atölyeleri, minik ziyaretçilerini neşeli derslerle ağırlamaya devam ediyor.

Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Çocuk Kulübü’nün atölyelerindeki derslere katılan minikler, tatil keyfini neşeli uğraşlarla dolu dolu yaşama imkanı buluyor. Her defasında farklı yeteneklerin geliştirilmesi amaçlanarak hazırlanan etkinliklerde çocuklar bu kez, ‘Nasrettin Hoca Fıkrası Boyama’ ve ‘Hacivat-Karagöz Boyama’ etkinliğini gerçekleştirdi. Çocuk Atölyesi etkinlikleri ile sanatsal yönlerini geliştirirken, yeni arkadaşlıklar da edinerek sosyalleşme imkanı bulan çocuklar Piazza’dan ayrılmadan önce boyadıkları resimlerle kameralara gururla poz vermeyi de ihmal etmediler.

piazza çocuk klübü

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.