Piazza’da Bayram Erken Geldi

Piazza’da Bayram Erken Geldi
Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde mağazaların vitrinlerine bayram erken geldi.

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde mağazaların vitrinlerine bayram erken geldi. Modanın ünlü markaları, yüzde 70'e varan indirim fırsatları ile AVM ziyaretçilerinin yüzünü güldürüyor.

Türkiye'nin ünlü moda markalarından Koton, konuklarına yüzde 50'ye varan indirim fırsatı sunuyor. Modern kadının yaşam tarzına uygun koleksiyonlar hazırlayan Twist, Perspective, Roman ve Armine yüzde 50 indirim uygularken, Batik müşterilerini yüzde 30 indirimle karşılıyor. İnci ise, ilk ürüne yüzde 50, ikinci ürüne yüzde 50 fırsatıyla konuklarının yüzünü güldürüyor.

Koleksiyonlarıyla günümüz erkek giyim anlayışına modern bir dokunuş gerçekleştiren Altınyıldız Classics, seçili ürünlerde yüzde 70'e varan indirimle ziyaretçilerini bekliyor. Süvari de yeni sezon ürünlerinde, gömlek, pantolon, ayakkabı ve kemeri toplamda 659,90 TL yerine 299,90 TL'den müşterilerine sunuyor. Kiğılı ise, ikinci ürüne yüzde 50 indirim uyguluyor. Sarar yüzde 50'ye varan indirim, Abdullah Kiğılı yüzde 70 indirim ile alışverişi cazip hale getirirken, Karaca ikinci ürünü hediye ediyor. Sabri Özel yüzde 50, artı yüzde 20 indirim imkanı sunarken, ikinci ürünün fiyatından bir sıfır atan Ramsey, ikinci üründe 995,00 TL'lik takım elbiseyi 99,50 TL'den, 199,00 TL'lik gömleği 19,90 TL'den satışa sunuyor.

Spor giyimin öncü markalarından Hummel yüzde 50'ye varan, Levi's ikinci ürüne yüzde 50, Puma yüzde 35, Colin's de çeşitli ürünlerde net yüzde 30, yüzde 40 ve yüzde 50 indirim fırsatları ile alışverişi keyfe dönüştürüyor. GS Store'da 10 Temmuz'a kadar sürecek bayram şenliği kampanyasıyla "3 al 2 öde" fırsatı ziyaretçileri beklerken, LTB'de bir adet jean pantolon 79,90'dan, iki adet ise 109,90'dan satılıyor.

Anne ve bebek ürünleri mağazası Pamidor ise, yüzde 50 indirim fırsatıyla müşterilerinin yüzünde gülücükler açtırıyor.

HEM CEBİNİ HEM AYAK SAĞLIĞINI DÜŞÜNENLER

Ayakkabı şıklığının adresi Bambi, tüm ürünlerde yüzde 50, ikinci üründe ekstra yüzde 30 indirimle konuklarını sevindirirken, Derimod ve Hotiç yüzde 70 indirimle hem cebini hem de ayak sağlığını düşünenlerin ilk tercihleri oluyor. Ayakkabı, çizme, bot, terlik ve çantaya kadar birçok ürünüyle öne çıkan Greyder'de ise ayakkabılar 99, 109, 119 ve 129 TL'den satışa sunuluyor.

Opmar Optik, 140, 190, 225 ve 275 TL'lik ürün gruplarından güneş gözlüğü alan müşterilerine ikinci üründe yüzde 50 indirim uyguluyor.

Schafer, 4'lü çeyiz setlerinden dilediğini seçen müşterilerine anında yüzde 30 indirim kazandırıyor. Bernardo, tüm ürünlerde yüzde 50 indirim uyguladığı büyük yaz kampanyasıyla müşterilerinin bütçesini koruyor. Hisar seramik tencerelerde yüzde 60 indirimle mutfak dostlarına hitap ediyor. Esse'de her şey yarı fiyatına satışa sunulurken, ev tekstilinin öncüsü English Home tüm ürünlerde yüzde 50 indirimle alışveriş şenliğine katılıyor.

İYİ KALPLİ DEV 30 HAZİRAN'DA VİZYONDA

Cinemaximum ise bayramda hoşça vakit geçirmek isteyen sinemaseverleri, vizyon filmlerini izlemek için konforlu salonlarına bekliyor. 30 Haziran'da vizyona girecek, yönetmen koltuğunda Steven Spielberg'in oturduğu "The BFG"nin, bayram tatilinde en çok izleyici çeken film olması bekleniyor. Bill Hader'in arkadaş canlısı dev, Ruby Barnhill'in ise başrolde Sophie karakterini canlandırdığı Roald Dahl'ın sevilen çocuk kitabından beyazperdeye uyarlanan filmin kadrosunda Mark Rylance, Rebecca Hall ve Jermaine Clement de yer alıyor. Fantastik yapım, insanları yememe kararı aldığı için kendi türü arasında dışlanan sevimli bir devin yetimhanedeki Sophie isimli küçük bir kızla arkadaşlığını konu alıyor.

"Gezilecek daha çok yer var" diyen Geziyolu Turizm Seyahat Acentesi, Ramazan Bayramı'nda tatile gitmeyi düşünen konuklarına, tatil ve otel rezervasyonları, yurt içi ve yurt dışı turları ile otobüs ve uçak biletlerini cazip fiyatlarla sunuyor.

Piazza’da Bayram Erken Geldi

Piazza’da Bayram Erken Geldi

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.