PKK ve FETÖ’nün kökünü kazıyana kadar..."

PKK ve FETÖ’nün kökünü kazıyana kadar..."
Darbecilerin yaptıklarını yanına kar bırakmayacaklarını belirten Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, hem PKK'nın hem de FETÖ terör örgütünün...

Darbecilerin yaptıklarını yanına kar bırakmayacaklarını belirten Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, hem PKK'nın hem de FETÖ terör örgütünün kökünü kazıyana kadar mücadeleye devam edeceklerini söyledi.

Elazığ'a gelerek AK Parti İl Teşkilatını ve Valiliği ziyaret eden Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci daha sonra meydanda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara seslendi. 3-5 çapulcuya ve darbe heveslilerine pabuç bırakmadıklarını ifade eden Bakan Tüfenkci, 12 saat içinde bu işi halkın başardığı aktardı.

Türk Milletinin asil ve güçlü olduğunu vurgulayan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci "Topa da, tanka da çelik iradesiyle karşı koyabilecek güçtedir. Bunun için lideri, Cumhurbaşkanı ile bütünleşmiş bir cumhur elbette ki üç beş çapulcuya, darbe heveslilerine pabuç bırakmayacaktı. Allahı'ın izniyle de bırakmadık. 12 saatte bu işi sizler hallettiniz" dedi.

Darbeyi önlediklerini ve bu darbecilerin yaptıklarını yanına kar bırakmayacaklarının altını çizen Bakan Tüfenkci, "Allah'ın izniyle hem PKK terör örgütü, hem de bu FETÖ terör örgütünün kökünü kazıyana kadar bu mücadeleye devam edeceğiz. Bu şehitlerin, yararlıların, gazilerin, bu meydanı dolduran binlerce Elazığlıların, kadınımızın, gencimizin, yaşlımızın ve çocuğumuzun kanını yerde bırakmayacağız. Onların bu duruşunu boşa çıkarmayacağız. Hesabını sonuna kadar göreceğiz. Bunu hep birlikte göreceksiniz. Onun için Olağanüstü hal ilan ettik. Olağanüstü hal, bu terör örgütüne yönelik çıkartılmıştır. Allah'ın izniyle bu terör örgütünün örümcek ağı gibi sardıkları bütün kurumlardan bunları tek tek temizleyeceğiz. Vatansever milletimizi ve evlatlarımızı o kurumlara yerleştireceğiz. Sizle bu duruşunuzu devam ettirdiğiniz, devletinize sahip çıktığınız, birlik ve beraberliğimizi devam ettirdiğimiz sürece biz bu yaraları kısa zamanda sararız" diye konuştu.

15 Temmuz'dan önce olduğu gibi yine bu millete iş, aş verme ve ekonomiyi büyütme derdine düşeceklerini ifade eden Tüfenkci, "Biz tecrübeliyiz. Bir yandan PKK ile mücadele ederken bir yandan da ekonomiyi büyütmeye çalışıyorduk. Şimdi hem PKK, hem de FETÖ terörü ile mücadele edip aynı zamanda işimizi ve aşımızı büyüteceğiz. Bu millet darbe beklemiyor. Bu millet iş ve aş beliyor. Bu millet ekonomini kalkınmasını istiyor. Türkiye'nin ve Elazığ'ın kalkınmasını istiyor. Siz bu meydanlarda bu duruşunuzla o dersi verdiniz" şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından meydanda kurulan stantları gezen Tüfenkci, anı defterini doldurdu.

PKK ve FETÖ’nün kökünü kazıyana kadar..."

PKK ve FETÖ’nün kökünü kazıyana kadar..."

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.