Pkk’lı Terörist Böyle Öldürüldü

Pkk’lı Terörist Böyle Öldürüldü
Tunceli’de polis karakoluna saldırı düzenleyen 2 teröristten biri öldürüldü, diğeri ise ağır yaralı olarak ele geçirildi.İl merkezindeki Moğultay Mahallesinde bulunan Şehit Nahit Bulut Polis Karakolu’...

Tunceli’de polis karakoluna saldırı düzenleyen 2 teröristten biri öldürüldü, diğeri ise ağır yaralı olarak ele geçirildi.

İl merkezindeki Moğultay Mahallesinde bulunan Şehit Nahit Bulut Polis Karakolu’na PKK’lı iki terörist tarafından saldırı gerçekleştirildi. Karakoldaki polislerin karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Kent merkezinden silah sesleri yükselirken, vatandaşlar büyük panik yaşadı.

Çatışmada, saldırıyı düzenleyen teröristlerden biri öldürülürken,diğeri ise ağır yaralı olarak ele geçirildi. Olayda bir polis memuru şehit olurken, biri polis 2 kişi de yaralandı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

Tunceli Valiliği, bugün polis merkezine düzenlenen saldırıda bir teröristin öldürüldüğünü, diğer teröristin ise ağır yaralı olarak ele geçirildiğini açıkladı. Yazılı açıklamada, “04 Eylül 2015 günü saat 11.20 sıralarında 2 bölücü terör örgütü mensubu tarafından merkez Şehit Nahit Bulut Polis Merkezi Amirliği’ne el bombası ve uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunulmuş, güvenlik güçlerimizce anında karşılık verilen saldırıda bir terörist ölü, bir terörist ise ağır yaralı olarak ele geçirilmiştir. Saldırı esnasında bir polis memuru ve bir vatandaşımız ağır yaralı olarak Tunceli Devlet Hastanesine kaldırılmış, polis memuru yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olurken, yaralı vatandaşlarımızın tedavisine devam edilmektedir” denildi.

Açıklamada, saldırı sonrası geniş çaplı operasyon başlatıldığı kaydedildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.