Platform, Gazeteci Yazar Avni Özgürel İle Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’u Ağırladı

Platform, Gazeteci Yazar Avni Özgürel İle Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’u Ağırladı
Sakarya Düşünce ve Dayanışma Platformu, aylık periyotlar halinde düzenlediği toplantılarının bir yenisini dün gece gerçekleştirdi. Gazeteci ve Yazar Avni Özgürel ile Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’un konuk olduğu programda Türkiye’nin içinde bulunduğu du

- Sakarya Düşünce ve Dayanışma Platformu, aylık periyotlar halinde düzenlediği toplantılarının bir yenisini dün gece gerçekleştirdi. Gazeteci ve Yazar Avni Özgürel ile Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’un konuk olduğu programda Türkiye’nin içinde bulunduğu durum konuşuldu.

Her ay farklı bir konuk ağırlayarak toplantılarını sürdüren Sakarya Düşünce ve Dayanışma Platformu’nun bu ayki konukları Gazeteci Yazar Avni Özgürel ile Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş oldu. ‘Türkiye’nin içinde bulunduğu durum ve riskler’ konulu toplantıda konuşan Avni Özgürel, geçmişte yaşanan siyasi ve ekonomik dönemleri anlatarak, örnekler verdi. Türkiye’nin içinde bulunduğu durum ve yaşanan Kobani olaylarını da değerlendiren Özgürel, Kobani’nin Irak’ın petrollerinin Avrupa’ya ulaşmasını sağlayan tek kanal olduğunu söyledi. ‘Kobani’de soykırım yaşanıyor’ sözlerinin tamamen palavra olduğunun altını çizen Özgürel, “Kobani’deki sivil halk kurtarıldı, hepsi Türkiye’de” dedi.

Avni Özgürel’e anlatımlarından dolayı teşekkür eden Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ise “Manevi olarak doyduk, teşekkür ediyoruz. Geçmişte yaşanan dönemleri özetleyerek, günümüzdeki meseleleri nasıl değerlendirmemiz gerektiğini anlattı” diye konuştu. Sakarya Düşünce ve Dayanışma Platformu Başkanı Hasan Demir, soru ve cevap olarak devam eden toplantının sonunda katılımcılara platform adına teşekkür etti. Toplantı toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

PLATFORM, GAZETECİ YAZAR AVNİ ÖZGÜREL İLE SAKARYA VALİSİ HÜSEYİN AVNİ COŞ’U AĞIRLADI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.