Polat: “Yeşil Yurt Şirketimiz Marka Haline Gelecek”

Polat: “Yeşil Yurt Şirketimiz Marka Haline Gelecek”
Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediyesine bağlı Yeşil Yurt Ltd. Şti.yi ziyaret etti.Yeni kurulan Yeşilyurt İnşaat’ın ilçeye önemli kazanımlar sağlayacağını, ilçenin daha da bü...

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediyesine bağlı Yeşil Yurt Ltd. Şti.yi ziyaret etti.

Yeni kurulan Yeşilyurt İnşaat’ın ilçeye önemli kazanımlar sağlayacağını, ilçenin daha da büyümesi ve gelişmesi adına ciddi projeleri hayata geçireceğini ifade eden Belediye Başkanı Polat, “Yeşilyurt İnşaat, süreç içerisinde hayata geçireceği projeler ve çalışmalarla bir marka haline gelecektir. Genel Müdürümüz Selahaddin Sami Üzmez, özel sektör içerisinde bulunmuş, kurumsal firmalarda üst düzey yöneticilik görevlerinde bulunmuş, deneyim ve tecrübeye sahip bir arkadaşımızdır. Genel Müdür Üzmez’in ekibiyle birlikte faydalı çalışmalar yapacağına inanıyorum, şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Yeşil Yurt Şirketinin Belediye’nin yan kuruluşu olduğunu ifade eden Başkan Polat, “Şirketimiz ticari müessese ve ticari kurallara göre hizmet ederken, birde işin manevi boyutu da var. Şirketimiz Yeşilyurt’un hizmetinde olacak ve sosyal dokusuna hizmet edecektir. Yeşilyurt İlçemizin temizlik işlerini üstlenen şirketimiz, önümüzdeki dönemlerde ticari ve sosyal alanlar üzerine projeleri hayata geçirecek ve Malatya’nın markası olacaktır“ diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı H.Uğur Polat’ın yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeşil Yurt Şirketi Genel Müdürü Selahaddin Sami Üzmez ise, “2014 yılında kurulan İnşaat Şirketimizde bizler 2015 yılının Mart ayında göreve başladık. Nisan ayından itibaren Yeşilyurt ilçesinin temizlik işlerini devir aldık ve çalışmalara hız verdik. İki temmuz itibariyle Yeşilyurt Belediyesi sınırları içerisinde bulunan bir arsada inşaat yapmak üzere gerekli izinler ve resmi prosedürler tamamlandı. İnşaat çalışmamız bir-iki ay içerisinde başlayacak. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın bize gösterdiği teveccühe layık olmaya çalışacağız, bize karşı duydukları güven içinde teşekkür ederiz" ifadelerine yer verdi.

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI HACI UĞUR POLAT'TAN ZİYARET.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.