Polatlı’daki Patlama

Polatlı’daki Patlama
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Polatlı’da doğalgaz patlamasının olduğu yere gelerek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti ve görevlilerden bilgi aldı.Ankara Büyükşehir Beledi...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Polatlı’da doğalgaz patlamasının olduğu yere gelerek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti ve görevlilerden bilgi aldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek, Polatlı’da doğalgaz sıkışması sonucu patlamanın olduğu yere geldi. Gökçek, patlamanın olduğu çevredeki esnafa ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Yetkililerden bilgi alan Gökçek’e Polatlı Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer ve Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya eşlik etti.

Gökçek İHA muhabirine yaptığı açıklama, olayın kendileri için üzücü olduğunu belirterek, “Vatandaşlarımız açık olarak mağdur olmuş. Böyle bir felaket anında belediyelerin görevi mağdur olan vatandaşlara elinden geldiği kadar yardım etmek. Başkanımız ve kaymakamımız burada. Buranın acilen eski haline getirilmesi lazım. Cam ve çerçeveler konusunda biz bunu yaptıracağız ve masrafını Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak karşılayacağız. Bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. İnşallah bir ölüm olmaz. Yaralılar inşallah şifayı bulur” dedi.

Gökçek, daha sonra çevredeki vatandaşlarla sohbet edip, olay yerinden ayrıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.