Polis aracına hain tuzak

Polis aracına hain tuzak
Diyarbakır'da teröristler, arkadaşları ile birlikte bir kafeye çay içmeye giden polisin aracının altına uzaktan kumandalı el yapımı patlayıcı tuzakladı.

Diyarbakır'da teröristler, arkadaşları ile birlikte bir kafeye çay içmeye giden polisin aracının altına uzaktan kumandalı el yapımı patlayıcı tuzakladı. Patlayıcı, olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine etkisiz hale getirilirken, olası bir facia önlendi.

Olay, dün akşam saatlerinde merkez Sur ilçesi tarihi Ongözlü Köprü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bir polis memuru, mesai bitiminin ardından arkadaşları ile birlikte, bir kafeye geldi. Polis memurunun aracının altına, park ettikten bir süre sonra teröristler tarafından uzaktan kumandalı el yapımı patlayıcı tuzaklandı.

Çevrede bulunan ve olaya tanıklık eden bir vatandaş ise, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen bomba imha uzmanları, çevre güvenliğini alıp, incelemelerde bulundu. Uzmanlar, incelemenin ardından patlayıcıyı infilak ettirmeden etkisiz hale getirirken, olası bir facia önlendi.

Teröristlerin yakalanması için çok yönlü çalışma başlatıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.