Polis Bu Defa Kitap İçin ‘Dur’ Dedi

Polis Bu Defa Kitap İçin ‘Dur’ Dedi
‘Yol Arkadaşın Kitap Olsun’ kampanyası kapsamında, güzergahı Göksun ilçesinden geçen yolcu otobüsleri durdurularak yolculara kitap hediye edildi.

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde yaklaşık iki yıl önce Göksun Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve Şoförler ve Otomobilciler Odası işbirliği ile başlatılan ‘Yol Arkadaşın Kitap Olsun’ kampanyası kapsamında, güzergahı Göksun ilçesinden geçen yolcu otobüsleri durdurularak yolculara kitap hediye edildi. 

Kampanya kapsamında kitap hediye etmek amacıyla durdurulan otobüste seyahat eden yolcularla sohbet eden Göksun Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, “En son yine elma festivali zamanı yine bir otobüs durdurmuştuk. Meyvenin Alası Göksun’un Elması diye bir projemiz vardı. Elma dağıtmıştık. Bugün de yine çok güzel bir vesileyle beş dakikalık durdurmuş olduk. Geçtiğimiz yıl Yol Arkadaşın Kitap Olsun diye bir proje başlattık. Amacımız yolcu taşıyan araçlarımızı kütüphaneye çevirmesiydi. Bunu öncelikle Göksun - Kahramanmaraş arasında çalışan araçlarımızda başlattık ve çok güzel geri dönüşler oldu. İki binin üzerinde kitap dağıttık. Bugün de eğer kabul ederseniz size yarenlik etsin, arkadaşlık etsin diye kitap dağıtmak istiyoruz. Kitap hediye etmek istiyoruz. Çocuklarımız için de çocuk kitapları var. Onlara da kitap hediye edeceğiz” dedi.

'Yol Arkadaşın Kitap Olsun' isimli kitap okuma kampanyasında seyahat eden vatandaşlara kitap okuma alışkanlığı kazandırılması amaçlanıyor.

  Vatandaşlar ise kampanyadan duydukları memnuniyeti dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.