Polis geliyor korkusuyla torbacıyı ezmiş

Polis geliyor korkusuyla torbacıyı ezmiş
Konya'da, önceki gün yol kenarında ölü bulunan gencin, kamyonete binmek istediği sırada düşerek aracın altında kaldığı anlaşıldı.

Konya'da, önceki gün yol kenarında ölü bulunan gencin, kamyonete binmek istediği sırada düşerek aracın altında kaldığı anlaşıldı. İki kişinin uyuşturucu alışverişi yaptığı sırada gelen bir aracın polise ait olduğunu sanarak paniğe kapıldığı ve bu yüzden kaza olduğu tespit edildi.

Konya'nın Tatlıcak mahallesi Saadet caddesinde 21 yaşındaki Hasan Kurçelen ölü bulundu. Polisin yaptığı çalışma sonrası Hasan Kurçelen'in üzerinden aracın geçtiği tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre, nakliyecilik yapan İbrahim Ç. (27), Hasan Kurçelen'den uyuşturucu satın almak için kamyonetiyle Saadet caddesine gitti. Uyuşturucu alışverişi sonrasında şehir merkezine gitmek için kamyonete binen Hasan Kurçelen ile İbrahim Ç. birlikte uyuşturucu almaya başladı. O sırada karşı yönden gelen bir arabayı polis zanneden ikili panik yaşadı. Bunun üzerine kamyonetten inen Hasan Kurçelen ortamı gözetlediği sırada kamyonet sürücüsü İbrahim Ç. olay yerinden uzaklaşmak için aracını hareket ettirdi. Bu sırada hareket eden kamyonete tekrar binmeye çalışan torbacı Hasan Kurçelen'in ayağı boşa çıkarak yere düştü. Kamyoneti kullanan İbrahim Ç., yere düşen Hasan Kurçelen'in üzerinden geçerek olay yerinden uzaklaştı.

Yaşanan olay üzerine geniş çaplı bir çalışma yürüten Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yol kenarında ölen Hasan Kurçelen'in üzerinde telefonu olmadığını, iç organlarında ezilme olduğunu ve üzerindeki elbisede tekerlek izleri bulunduğunu tespit etti. Yapılan çalışma sonucunda polis ekipleri merkez Selçuklu ilçesi Sancak mahallesinde bir büfede Hasan Kurçelen'in kayıp telefonuna ulaştı. Telefonu büfeye İbrahim Ç.'nin emanet olarak bıraktığını öğrenen polis ekipleri büfeye yakın bir yerde İbrahim Ç.'nin evine ve olay günü kullanılan kamyonete ulaştı. Kamyonetin tekerlek izleriyle olay günü Hasan Kurçelen'in üzerindeki tekerlek izlerini eşleştiren polis, İbrahim Ç.'yi takibe aldı. Olay sonrasında emanet bir arabayla kaçmaya çalışan İbrahim Ç. polis tarafından Ankara Caddesi üzerinde gözaltına alındı. Emniyette 25 suç kaydı bulunan İbrahim Ç. ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Polis geliyor korkusuyla torbacıyı ezmiş

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.