Polis ile Gezi eylemcileri arasında arbede

Polis ile Gezi eylemcileri arasında arbede
Gezi Parkı olaylarının 3'üncü yıl dönümü nedeniyle İstiklal Caddesi'nde yapılan basın açıklamasının ardından dağılmayan grupla polis arasında...

Gezi Parkı olaylarının 3'üncü yıl dönümü nedeniyle İstiklal Caddesi'nde yapılan basın açıklamasının ardından dağılmayan grupla polis arasında arbede yaşandı. Arbede sırasında bir polisin bacağından bıçakla yaralandığı öğrenildi.

Gezi Parkı olaylarının 3'üncü yıl dönümü nedeniyle İstiklal Caddesi'nde toplanan ve aralarında CHP'li bazı milletvekillerinin de bulunduğu grup Taksim Meydanı'na yürümek istedi. Polis ekiplerinin meydana çıkmalarına izin vermediği grup, Fransız Konsolosluğu önünde basın açıklaması yaptı.

Basın açıklamasının ardından eylemciler dağılmaya başladı. Bu sırada yaklaşık 15 kişilik grup slogan atmaya devam edince, polis gruba müdahale etti. Müdahale sırasında CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker'in de bulunduğu eylemciler ile polis ekipleri arasında kısa süreli arbede yaşandı. Arbede sırasında bir polisin bacağından bıçakla yaralandığı öğrenildi. Olayın ardından polis hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, saldırganın tespiti için çevredeki kameralar incelenmeye alındı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.