Polis Merkezine Şüpheli Yaklaşan Sürücü Vuruldu

Polis Merkezine Şüpheli Yaklaşan Sürücü Vuruldu
AĞRI (İHA) – Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesindeki bir polis merkezine araçla şüpheli bir şekilde yaklaşan şahıs, ‘dur’ ihtarına uymayınca vurularak öldürüldü.Olay, Uluyol mahallesindeki Uluyol Polis Merke...

AĞRI (İHA) – Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesindeki bir polis merkezine araçla şüpheli bir şekilde yaklaşan şahıs, ‘dur’ ihtarına uymayınca vurularak öldürüldü.

Olay, Uluyol mahallesindeki Uluyol Polis Merkezi önünde meydana geldi. Polis merkezine bombalı araçla saldırı düzenleneceği ihbarı üzerine teyakkuzda olan emniyet mensupları, şüpheli bir şekilde Uluyol Polis Merkezine yaklaşan ve ‘dur’ ihtarına uymayan araca ateş açtı. Ahmed-i Hani Parkı’nın duvarlarına çarparak duran araçtaki Erhan Tanrıkulu (25) hayatını kaybetti. Cenaze olay yerine gelen ambulansla Doğubayazıt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldıktan sonra ambulansla Erzurum Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

DOĞUBAYAZIT İLÇESİNDEKİ POLİS MERKEZİNE ŞÜPHELİ YAKLAŞAN ŞAHIS VURULDU. CENAZE OLAY YERİNE GELEN AMBULANSLA DOĞUBAYAZIT DEVLET HASTANESİ MORGUNA KALDIRILDIKTAN SONRA AMBULANSLA ERZURUM ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.