Polis Spor Gücü Kulübü Sporcusu, Türkiye İkincisi Oldu

Polis Spor Gücü Kulübü Sporcusu, Türkiye İkincisi Oldu
Antalya Polis Spor Gücü Kulübü Sporcusu Nilay Ak, Havalı Ateşli Silahlar Gençlik ve Spor Kupası Atışında Türkiye ikincisi oldu.

- Antalya Polis Spor Gücü Kulübü Sporcusu Nilay Ak, Havalı Ateşli Silahlar Gençlik ve Spor Kupası Atışında Türkiye ikincisi oldu.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanlığı’nın 2014 yılı faaliyet programında yer alan Havalı Ateşli Silahlar Zafer Kupası Atış Müsabakaları Türkiye Şampiyonası Mersin’in Erdemli ilçesinde düzenlenirken, müsabakaya Antalya İl Emniyet Müdürlüğünü temsilen katılan Antalya Polis Spor Gücü Kulübü sporcularından Nilay Ak, Türkiye ikincisi oldu.

Toplam 23 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen şampiyonada Büyük Bayanlar Havalı Tabanca Atışı seçmelerinde 362 puan alarak finale kalan Nilay Ak, finalde 189.6 puanla Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazandı.

Antalya Polis Spor Gücü Kulübü'nün, Emniyet Teşkilatı mensupları ile spor imkanı bulamayan gençlere spor yapma imkanı vererek, farklı yaş gruplarına mensup gençleri bir araya getirmek, tanışıp kaynaşmalarını sağlamak, kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spor yapmaya özendirmek, suçtan uzak tutmanın yanı sıra gençlerin spor ahlakı ve disiplini ile topluma kazandırılması amacıyla 24 farklı branşta uzman eğitici kadrosuyla Yaz ve Kış Spor Okulları açarak faaliyetlerine devam ettiği bildirildi.

POLİS SPOR GÜCÜ KULÜBÜ SPORCUSU, TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.