Polisevine Ateş Açan Bir Kişi Öldü

Polisevine Ateş Açan Bir Kişi Öldü
Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak’ın Silopi ilçesinde polisevine ateş açarak, emniyet güçleri ile çatışan gruptaki bir kişinin çıkan çatışmada öldüğünü açıkladı. Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıkl...

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak’ın Silopi ilçesinde polisevine ateş açarak, emniyet güçleri ile çatışan gruptaki bir kişinin çıkan çatışmada öldüğünü açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, 4-5 kişilik bir grubun Şırnak Silopi’de bulunan polisevine ateş edip olay yerinden kaçtığı belirtilerek, "İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin söz konusu grubu zırhlı araçlarla takibi esnasında takip eden emniyet unsurlarına kaçan grup tarafından ateş açılmış, Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından açılan ateşe ateşle karşılık verilmiştir. Çıkan çatışmada, kaçan grup içerisinde bulunan bir şahıs olay yerinde ölmüştür. Adli tahkikat başlatılmıştır" denildi.

Açıklamada ayrıca 3. Hudut Alayı Kapı Hudut Karakol Komutanlığı sorumluluk sahasında Suriye’den yasa dışı yollarla Türkiye’ye giriş yapan bölücü terör örgütü mensubu bir teröristin Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi Yumurtalık Mahallesi bölgesinde silahsız ve teçhizatsız olarak yakalanarak, İlçe Jandarma Komutanlığı’na teslim edildiği kaydedildi.

Muş’un Hasköy ilçesi Karakütük köyü bölgesinde ise bölücü terör örgütü mensubu silahlı 3 terörist tarafından 6 vatandaşın tehdit edilerek, vatandaşlara ait bir traktörün yakıldığı, iki traktörün tekerleklerinin ateş edilmek suretiyle patlatıldığı ve 6 adet cep telefonu bataryasının gasp edildiği bildirildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.