Polislerin Avukatlarından Operasyonlara Tepki

Polislerin Avukatlarından Operasyonlara Tepki
Paralel yapı operasyonunda gözaltına alınan polislerin avukatları, adliye önünde basın açıklaması yaparak gözaltılara tepki gösterdi.

- Paralel yapı operasyonunda gözaltına alınan polislerin avukatları, adliye önünde basın açıklaması yaparak gözaltılara tepki gösterdi.

Adliyeye sevk edilen polislerden 8’i hakkında verilen tutuklama kararının ardından şüphelilerin yakınları ve avukatlar, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde basın açıklaması yaptı. Ortak açıklamayı okuyan Avukat Sevgi Şeker, "Milletin öz evlatlarına karşı toplum nezdinde psikolojik harekat gerçekleştirildiği görülmektedir. Mübarek Ramazan ayına veda etmeye hazırlandığımız şu günlerde oruç tutan müvekkillerimizin sahur bile yapmalarına izin verilmeden gece yarısı operasyonu ile gözaltına alınması hukuki uygulamalara tamamen ters bir işlemdir” dedi.

Şeker, “Müvekkillerimizin müdahale edilmemiş Türk yargısına ve adaletine inancı tamdır ve memleketin her mahkemesinde yargılanmayı kabul edecek kadar da alnımız açıktır" diye konuştu.

Basın açıklamasının ardından alkışlar eşliğinde “Türkiye sizinle gurur duyuyor" sloganları atıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.