Polisten Kazalara “Radarlı” Çözüm

Polisten Kazalara “Radarlı” Çözüm
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kentte en çok kazaların meydana geldiği 5 güzergahta Mart ayı boyunca gece ve gündüz olmak üzere radar uygulamasının yapılacağı belirtildi.K...

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kentte en çok kazaların meydana geldiği 5 güzergahta Mart ayı boyunca gece ve gündüz olmak üzere radar uygulamasının yapılacağı belirtildi.

Konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü sorumluluk alanında meydana gelen trafik kazalarının analizleri neticesinde Turgut Özal Bulvarı, Gazlıgöl Yolu, Ankara Yolu, Nedim Helvacıoğlu Bulvarı ve Adnan Menderes Bulvarı güzergahlarında trafik kazalarının fazla olduğu kaydedildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Meydana gelen kazaların büyük bir çoğunluğunun hızdan kaynaklandığı tespit edilen yukarıda belirtilen beş güzergahta Mart ayı süresince gündüz ve gece radar uygulaması yapılacaktır. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılacak kontrol ve denetimlere tüm sürücülerimizin trafik kurallarına uymak suretiyle sağlayacakları destek ile ilimizde trafik düzenini sağlamak ve meydana gelebilecek trafik kazaları neticesi oluşacak can ve mal kaybına engel olmak en önemli amacımızdır. Unutmayalım ki aşırı hız sizi çok uzaklara götürebilir, sevdiklerinizden hızla ayrılmayın.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.