Polisten Sürücülere Bayram Şekeri

Polisten Sürücülere Bayram Şekeri
Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından bayram tatili süresince ek tedbirler alındı.

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından bayram tatili süresince ek tedbirler alındı. Şehrin giriş ve çıkışlarında ulaşım güvenliği için görev alan trafik ekipleri,  uygulama noktalarında sürücülere şeker ve çikolata ikram etti. 

  Kontroller sırasında emniyet kemerleri takılı olan sürücüler tebrik edilirken, trafik kurallarını riayet etmelerini ve dikkatli araç kullanmaları istendi. Vatandaşların bayramını rahat ve huzurlu bir şekilde geçirmeleri için bayram süresince ekiplerin 24 saat görev yapacaklarını belirten Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Nadir Telli, “Sürücülerimiz özellikle bayram trafiğinde emniyet kemeri, hız, solama, sinyalizasyon ve özellikle uykusuz araç kullanmamalarını rica ediyorum” dedi.

  Şeker ve çikolata ikramı karşısında bir hayli memnun olan sürücüler, yapılan uygulamadan dolayı trafik polislerine teşekkür edip, bayramları kutladılar.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.