Başbakan Yardımcısı Kaynak: “Osmaniye 16 Nisan’da rekor kıracak”

Başbakan Yardımcısı Kaynak: “Osmaniye 16 Nisan’da rekor kıracak”
Başbakan Yardımcısı Kaynak: "Osmaniye'nin bu referandumun rekor ili olacağına inanıyorum

 Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek halk oylamasına ilişkin, "Osmaniye'nin bu referandumun rekor ili olacağına inanıyorum." dedi.

Kaynak, Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla Devlet Bahçeli Bulvarı 1. Etap'ta düzenlenen AK Parti'nin Osmaniye mitinginde yaptığı konuşmada, Kahramanmaraşlı olduğunu anımsattı.

"Osmaniye Kahramanmaraş, Kahramanmaraş Osmaniye demek. Kahramanmaraş-Osmaniye, cumhurbaşkanlığı sisteminin oylanacağı 16 Nisan'da, referandumda rekor kırmaya var mı?" diye soran Kaynak, şöyle devam etti:

"Allah'ın izniyle Osmaniye bereket dağı, Osmaniye'nin ovası bereket, dağı bereket, insanı bereket. Osmaniye Anadolu'nun en sağlam kalelerinden biri. 15 Temmuz'da Osmaniye hangi kahramanlığı gösterdiyse 16 Nisan'da bu kahramanlığı taçlandırmaya hazır mı? Osmaniye'nin bu referandumun rekor ili olacağına inanıyorum. Sizler de inanıyor musunuz? Osmaniye Allah'ın izniyle bu referandumda 'evet' demeye hazır mı? Gençlerimizin geleceği için, devletimizin güçlü olması için 'evet' demeye hazır mı? Osmaniye, Türkiye ile birlikte istikrar içinde büyümeye hazır mı? 16 Nisan'ın Allah'ın izniyle Osmaniye için bambaşka bir tarih olacağına inanıyorum."

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.