İYİ Parti'de Kahramanmaraşlı ismin ihracı istendi!

İYİ Parti'de Kahramanmaraşlı ismin ihracı istendi!
İYİ Parti'de kesin ihraç istemiyle Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edilen Kahramanmaraşlı Günay Kodaz, sosyal medya hesabından duruma tepki gösterdi.

"Biz yangına körükle gitmiyoruz ama birileri elinde benzin bidonu yangına benzin döküyor" diyen Kodaz, "Dağdan topladıkları ile bağdakileri kovmaya çıkmışlar. Hodri meydan" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'de muhalif kanatta yer aldıkları bilinen Ethem Baykal, Sevinç Gümüş, Tamer Kayaalp, Musa Ertugan, Günay Kodaz ve İsmet Koçak genel başkan imzasıyla kesin ihraç istemiyle Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

İhracı istenen isimlerden Günay Kodaz sosyal medya hesabından duruma tepki gösterdi.

'DAĞDAN TOPLADIKLARI İLE BAĞDAKİLERİ KOVMAYA ÇIKMIŞLAR'

"Biz yangına körükle gitmiyoruz ama birileri elinde benzin bidonu yangına benzin döküyor" diyen Kodaz, "Dağdan topladıkları ile bağdakileri kovmaya çıkmışlar. Hodri meydan! İYİ Parti benim ve arkadaşlarımın evidir. Orayı biz binbir emekle kurduk, Kimse beni evimden kovamaz! 8 yıllık ömrümüzü, paramızı, emeğimizi size feda etmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

336879105-6226703927396300-1223692735975717711-n-1687011088.jpg

'ÖZÜR DİLEMESİ GEREKENLER BİR DE ÜSTÜNE BİZİ KOVACAKMIŞ'

Haklarını sonuna kadar savunacağını belirten Kodaz, "Haklarımı sonuna kadar savunacağım. Hukuk devleti ve demokrasi ülkesindeyiz! Hakkımızı yediği için özür dilemesi gerekenler bir de üstüne bizi kovacakmış!Yok yaaa! Nerede bu yoğurdun bolluğu derler adama. Adaletin kestiği parmak acımaz!" açıklamasında bulundu.

GÜNAY KODAZ KİMDİR?

İYİ Parti kurucu üyelerinden biri olan Avukat Günay KODAZ Kahramanmaraş ili Elbistan ilçesine bağlı İğde Kasabasında doğdu.

a9423dc5-4y1pkaru0bsm91a4pgk0yo.jpeg

 İğde İlkokulunda ve İğde Ortaokulunda okudu. Lise eğitimini Çorum Sağlık Meslek Lisesinde tamamladı Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamladı Milli Eğitim Bakanlığında Uzman Tarih Öğretmeni olarak görev yaptı Dil eğitimi için İngiltere'ye gitti ve The English Language Centre Eastbourne'de İngilizce eğitimi aldı. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünü bitirdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.