Kaynak: 6.5 Milyar yatırım yaptık

Kaynak: 6.5 Milyar yatırım yaptık
Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak Yatırım izleme toplantısı sonrasında basınla bir araya gelerek açıklama yaptı

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak Başkanlığında, Kahramanmaraş’a yapılan yatırımların masaya yatırıldığı yatırımları izleme toplantısı sonrasında basın mensupları ile bir araya gelen Kaynak, gündem ile ilgili açıklamalar yaptı.

Milletvekilleri Uğur Dilipak, İlker Çitil, İmran Kılıç, Nursel Reyhanlıoğlu, Kahramanmaraş Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, Karayolları Bölge Müdürü, Akedaş Genel Müdürleri Medine Tanış, Hasan Kaşıkçı’nında hazır bulunduğu yatırım izleme toplantısında Kahramanmaraş’a yapılan yatırımlar ve bunların ne zaman bitirileceği tartışıldı.

Toplantı sonrasında Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kahramanmaraş’a yapılan yatırımlar başta olmak üzere ülke gündemi ile ilgili de açıklamalar yaptı, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Başbakan Yardımcısı Kaynak; şu anda 276 proje için toplamda 6.5 milyar tl yatırım yapıldığını bu yatırımlara ilave yeni projelerin yapılarak yatırım proğramlarına alınacağını söyledi. Kendi bakanlığına bağlı Afad ve Vakıfların Kahramanmaraş’ta yatırımları olduğunu dile getiren Kaynak, fırat kalkanı operasyonu ve Musul operasyonu ile ilgili de bilgiler verdi.

Basın toplantısı devam ederken iki ayrı bölgede iki Kahramanmaraşlı kamu görevlisinin şehit olduğu bilgisi gelmesi üzerine şehitlere baş sağlığı diledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.