Potanın Efeleri Durmuyor

Potanın Efeleri Durmuyor
Aydın’ı Bölgesel Basketbol Ligi’nde temsil eden Aydın Büyükşehir Belediyspor BAY geçeceği haftayı boş geçmiyor. Normal programını sürdüren mavi beyazlılar bir yandan transfer çalışmalarını da sürdürüyor.

- Aydın’ı Bölgesel Basketbol Ligi’nde temsil eden Aydın Büyükşehir Belediyspor BAY geçeceği haftayı boş geçmiyor. Normal programını sürdüren mavi beyazlılar bir yandan transfer çalışmalarını da sürdürüyor.

Son olarak Uşak Sportif patentli Miraç Erol’u kadrosuna katan mavi-beyazlı ekibin Genel Menejeri Serkan Akşit, işlerinin kolay olmadığını söyledi.

BAY haftasının kendilerine ilaç gibi geldiğini anlatan Akşit, “Haftada yedi antrenman yapıyoruz. Maç tempomuzu arttırmak için iyi çalışmalıyız. Bizim amacımız Aydınlılara salonu sevdirmek. Bunu yapabileceğimize inancımız tam. Maçlarımızı 16.00’da oynuyoruz. Adnan Menderes Stadı’nda Aydınspor 1923’ün maçlarından hemen sonra maçlarımız başlıyor. Sporseverleri stadtan sonra bizi desteklemeye bekliyoruz” dedi.

Akşit, Aydın’a iyi bir takım izlettireceklerine inandıklarını ifade ederken, Kütahya Gençlik ile oynadıkları karşılaşmanın kendileri açısından iyi geçtiğini ifade etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.