Prandelli’siz Aslan Antep Deplasmanında

Prandelli’siz Aslan Antep Deplasmanında
Cesare Prandelli ile yollarını ayıran Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında bugün Gaziantepspor’a konuk olacak.Sarı kırmızılı ekibin Prandelli’diz ilk maçı, Kamil Ocak Stadı’nda saat 19.0...

Cesare Prandelli ile yollarını ayıran Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında bugün Gaziantepspor’a konuk olacak.

Sarı kırmızılı ekibin Prandelli’diz ilk maçı, Kamil Ocak Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak. Müsabakayı Edirne bölgesi hakemlerinden Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya, son olarak 2012-2013 sezonunda Galatasaray’ın Türk Telekom Arena’da Gençlerbirliği’ne 1-0 mağlup olduğu karşılaşmada düdük çalmıştı.

LİGDE 57. RANDEVU

Galatasaray ile Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig’de yapacakları maçla ligde 57. kez karşı karşıya gelecek. Galatasaray’ın galibiyet sayısında 32-10 üstünlüğü bulunuyor, 14 maçta ise eşitlik bozulmadı. Galatasaray’ın ligde attığı 91 gole, Gaziantepspor 42 golle karşılık verdi.

2013-2014 SEZONU

Geçen sezonki maçlarda Galatasaray, İstanbul’da 2-1 kazandı, Gaziantep’teki mücadele ise golsüz sona erdi. Galatasaray, karşısında ligdeki son galibiyetini 2011-2012 sezonunun ilk yarısında İstanbul’da 4-2’lik sonuçla alan kırmızı-siyahlı ekip, daha sonraki 5 maçtan 3’ünü yitirdi, 2’sinde berabere kaldı, galip gelemedi.

GAZİANTEP’TEKİ MAÇLAR

Galatasaray ile Gaziantepspor, şimdiye dek Gaziantep’te 28 kez karşı karşıya geldi. Galatasaray, deplasmanda yapılan maçlarda rakibini 14 kez yendi, ev sahibi ekip 6 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Gaziantep’teki 8 maç berabere sonuçlanırken, Galatasaray 39, Gaziantepspor ise 24 gol attı.

DEPLASMAN KARNESİ

Galatasaray, Gaziantepspor maçı ile beraber bu sezon ligde 6. kez bir deplasman maçına çıkacak. Bu maçlarda 3 galibiyet, 2 mağlubiyet alan Cimbom, 6 gol atıp, 8 gol yedi.

GAZİANTEPSPOR SEKİZİNCİ SIRADA

10 maç sonunda topladığı 15 puanla 8. sırada bulunan teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki Gaziantepspor, oynadığı 10 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. İç sahada hiç maç kaybetmeyen Güneydoğu ekibi, 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

MAÇIN HAKEMİ ÖZGÜR YANKAYA

Edirne bölgesi hakemlerinden Özgür Yankaya, bu sezon Süper Lig’deki beşinci maçına çıkacak. 2013-2014 sezonunda ise 12 Süper Lig maçında görev yapan Yankaya, son olarak 2012-2013 sezonunda Galatasaray’ın Türk Telekom Arena’da Gençlerbirliği’ne 1-0 mağlup olduğu karşılaşmada düdük çalmıştı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.